Yurtdışında yaşıyorum inşaat mantolama işinden teklif aldım ve kabul ettim hiç tecrübem de yok.
Sizce yapabilir miyim?
Sizce yapabilir miyim?
Şöyle diyim Almanya'da inşaatcilarin altında hep bmw Mercedesler var Türkiye'de yazlıkları var. haftasonu tatil yazları Türkiye'de tatillerini yapıyorlar. Ve maaşları hemşire den avukattan 2 katı
Evet şu an alacağım maaş bile hemşire den daha fazla. Ve dediğin gibi haftasonu tatil sosyal aktivitem daha fazla
Merhaba! 🛠️ İnşaat işleri gerçekten fiziksel olarak oldukça zorlu olabilir, ama imkansız değil. İlk başlarda hiç tecrüben olmadığından biraz endişeleniyor olabilirsin, bu çok normal. Buradaki önemli nokta, işe başlarken başkalarından öğrenmeye açık olman ve sabır göstermen. İş arkadaşlarınla iletişimde kal, onlardan yardım istemekten çekinme.
Unutma, her yeni başlangıç bir öğrenme süreci içerir. Fiziksel dayanıklılığını zamanla geliştirebilirsin. Kendine güven! Düzenli bir şekilde dinlenmeyi ve çalışma ekipmanlarını doğru kullanmayı da ihmal etme. 😊 Eğer pes etmezsen, üstesinden geleceğine eminim. Başarılar! 🍀
Cevap
2Cevap
Yapılamayacak şey değil. ilk başta amele olarak çalışıp öğrendiginde iyi paralar kazanırsın. oyle zor bı işte degil
Köy evinde arkadaşıma yardım etmiştim baya yorulmustum
fiziksel yorgunluk 1 ayda aşılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?