Güncellemeler
9 ay
Kan almayi tam bilmediğim için ve korktuğum için İse almazlar diye düşünüyorum kan almak önemlidir bence bu meslekte
Okumama rağmen vasıfsız işlere mı bakmaliyim çünkü bu meslekte yapamadığım bı şey var ama bu kan almayı istemeyen laboratuvarlar da var mıdır ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden alamıyorsun bayılcak gibi mi oluyorsun
Hayır aldım aslında 30 40 kisden almisimdir ama öğrenemedim ayrıca çok sosyal bı şey boguyo beni insanlara zarar vermekten korkuyorum ayrıca tam öğrenemedigimi ve öğrenemeyecegimi düşünüyorum cocukkarin damarını bulamıyorum böyle olunca özgüvenim yok yani aslında küçüklükten beri damardan falan tiksiniyorum onun da etkisi var ama genel olarak yapamam diye hissettiğim için
Korkma öncelikle. Çocuklardan kan almak zor benim hemşirelerim de bazen alamıyor olur öyle. Deneme yanılmayla çözersin.
İste özgüven olacak olsa stajda olurdu benim hiç yok millet korkmadan alıyor korksa bile özgüveni oluyor bende hiçbiri yok insanlar ile uğraşmak istemiyorum en başta galiba başka işlere Bakicam okumuş olmama rağmen :( vasıfsız muamelesi gorucem veya bilmiyorum fabrikalarda sağlık ile ilgili kimya ilaç gıda gıbi yerlere girerim belki sizin fikriniz var mı? Veya kan almayı sart koymayan laboratuvar yoktur dimi ondan umudumu keseyim mı yani laboratuvarda iş aramayı bırakayım mı?
Devletteki laboratuarlarda labcı kan almaz. Oraları denese atamaları nasıl?
Bir daha üniversite okumakla da uğraşamam gibi düşünüyorum
Ben devlette staj yapmıştım aslında laboratuvarın içinde gördüğüm teknikerler kan da alıyordu aynı zamanda
Yani bilmiyorum onun dışında sevdim mesleği aslında ama işte.
Fırsat kapısı açmak lazım sen önüne gelen işe iyi kötü deme gir. Zaten belli şeyleri yapamıyorsan zorla yaptırmazlar çocuk gelince mesela çalışma arkadaşın aır kanı ondan gibi gibi. Şartlar gün geçtikçe düzelir
Diğer seçenek de sana bakabilcek bi koca bulmak :D kadın olsam düşünürdüm cidden :))
Yine de insanlar üzerinde çalışmayı sevmiyorum direkt laboratuvar olmalı benim için