Ailemle asla anlaşamıyorum en ufak olayda bile zehir oluyor günüm?

Burada hata mi yaptım bilmiyorum ama beni onlar yetiştirdi ben yıllarca çocukken sesim çıkmazdı hep akıllı uslu takıldım asla zorlayan bir çocuk olmadım adım atarken izin aldım, öğretmenlerin gözdesi oldum, pahalı şeyleri geç bakkala gidince kek istemedim, okul etkinliklerinde kanat mi alınacak gösteri için onları zorlamadim daha 6 yaşında kendim kartından kanat yapıp onunla çıktım karsilarina annemde güya utanmış numarası yaptı çocuğa ezikliği, fakirliği, yokluğu aşılayan sizsiniz , kontrol etmeyen sizsiniz ben kendi basimin çaresine baktım diye mi bu utanç? Sorusunu o dönem soramadım. Lise 3 e kadarda hep herkesin aradığı evlat, başarılı çocuk, temiz çocuk oldum evden okula, okuldan eve, masraf zaten bir kantin masrafim vardı oda beslenme yapmazdı annem uyurdu ben kendim giyinir defolur giderdim otobüsle falanda değil bayağı 1 saat yürüyerek Allah'ta beni kahretsin. Ders çalışırdım odam yoktu misafirler gelirdi çıkmak bilemezdi sessiz olsunlar diyince ben münafık, misafir sevmeyen, tuhaf , iblis olurdum. Hayatımda ilk kez patladım oda genelde içimde patladigim bir şeydi yine dayak yiyen, en yüksek sesleri işiten bendim ve sonuna kadar hakliydim dönüm noktam oldu hastanelik oldum o günden sonra değiştim hiçbir şeye tahammülüm yok çok çabuk insan siliyorum, çok çabuk sinirleniyorum bugün yine yıllar sonra oturduk TV izliyoruz dini program var kanal 7de işte biri karnı agriyarak oldu bir yakınım diyor hocada suda boğularak, karnı ağrıyorken veya depremde falan (hadisi söylüyor ama şehit sevabı alır kısmıyla değil şehit olur diyerek söylüyor) bende ne saçmalıyor bu adamin dikkati dagildi suya düştü diye mi şehit sayilacak açın kuran okuyun bunları dinlemeyin dedim diye yemedigim hakaret kalmadı onlara aciklayamadim bile annem Kur'an'ı anlamadan akıcı okumakla hava atar, babam Fatiha suresi okumasını bilmez ama yine ben cahil olurum.(Elhamdülillah Müslümanım ama okuyarak anlamayı , sorgulamayı tercih ediyorum bu arada hadiste şehit sevabı kazanır diyor şehit olur demiyor kurandada boğularak ölenlerden, yanarak ölenler ve depremde ölenlerin şehit olduğundan değil Allah yolunda kendini feda edenlerin şehit olduğundan bahsediyor )

Ailemle asla anlaşamıyorum en ufak olayda bile zehir oluyor günüm?