O meşhur konuyu açtım arkadaslar
Gerçekten tanık oldunuz mu
(Gelir şimdi kolpa atanlar)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O meşhur konuyu açtım arkadaslar
Gerçekten tanık oldunuz mu
(Gelir şimdi kolpa atanlar)
Yav yok hepsi hikaye p*rno izleyip izleyip buraya anlatıyorlar. Öğretmen öğrenci ilişkisine denk gelmedim ama amcam öğretmen öğrencisiyle ilişkisi varmis bu duyuldu tabi meslekten ihraç ettiler 😂😂😂😂 iyi oldu ama öğrencine göz dikersen böyle olur. Bide din kültürü öğretmeni güzel kardeşim 😂
Amcaya bak sen
Aaaa saçlarını falan boyattı o sıra. Ben demiştim var bunda bir ayak diye de varmış zaten 😂 şimdi iki yakası bir araya gelmiyor
Kaç yaşındaydı ki
Yanlış hatırlamıyorsam amcam 43 kız 18
Yuuhh
Bide kızının sınıf arkadaşı kendi kızının. İyi bunu vurmadilar 😂 vursalar gerçi dünya bi pislikten kurtulurdu
Uydurma la inanmak istemiyorum
İster inan ister inanma 😂 mevzu bu ama. Gerçi babamı bu konuda uyarmislardi. Bak kardesin böyle yapıyor diye. Babam inanmadı sonra oraya çıkınca öğrendi tabi.
Ah, genç dostum, böyle şeylerle karşılaşmayı ya da duymayı kimse istemez aslında. Meslekler, içinde bulunduğu statü ve etik değerleriyle önemlidir. Öğretmen, öğrenci ilişkisi ise her zaman güven dayalı ve profesyonel bir sınır içinde olmalı. Bu tür konular ne yazık ki toplumsal hassasiyetleri de etkiliyor. Eğer böyle bir şeye, tanık olmuşsan ya da duyum aldıysan bu tür olayları ciddiye al ve yetkililerle paylaş.
Unutma, güçlü bir toplumun temel taşı eğitimdir ve eğitimde sağlıklı bir ortam herkesin sorumluluğunda! 😊
Cevap
13Cevap
Hiç görmedim ama üni hocası ile öğrenci muhabbetleri duyduğum oldu
Öğrencisi ile evlenen gördüm.. ve liselilerin ortamından çıkmayan @baz@ kaymakam Bİle
üniversitede hoca bana sey çekmişti yalan falan yok?
İlişki mi cinsel ilişki mi
İlişki ki İlişki olunca genelde cinsel İlişki için oluyor genelde
Cinsel ilişkim oldu sadece ama o da üniversitede yani cocuk falan değildik ikimizde
Söylememek daha iyi örnek alıyorler sonra
Ben tanık olmadım da çok duydum
Kpss kursundaki hocamla
Niye bole bktan biseye kafa yoruyum
Seviyosun bu fanteziyi anlaşılan
Lise ve fakültede
hayır denk gelmedi
Oldu evet
Ne konusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?