Eğitim & Kariyer Özel hastanede temizlik görevlisi oalrak başladım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Maaşı çok az 23 bin. İlk defa girdim bu sektore. Deneyeyim dedim. 5 gün çalışma iki gün izin. Güncellemeler8 ay Sizce nasil Özel hastanede temizlik görevlisi oalrak başladım? Cevapla Maaş Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. iyiymiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Hastanede çalışmak isterdim meslek farketmez kim bilir ne güzeldir 0 0 Yorumla
almost_blue Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Maaşı çok yüksekmiş. Harca harca bitmez. 0 2 Yorumla Soran 8 ay Niye bu kadar az cidden ya 30 olmaliydi Yorumla almost_blue 8 ay Sirkiye klasiği. Yorumla
Bygundema Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Hiç yoktan iyidir 0 2 Yorumla Soran 8 ay Yoruluyorum ama ya Yorumla Bygundema 8 ay Zahmetsiz kazanç yok maalesef Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 337 cevap paylaştı. Daha eni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
iyiymiş
Hastanede çalışmak isterdim meslek farketmez kim bilir ne güzeldir
Maaşı çok yüksekmiş. Harca harca bitmez.
Niye bu kadar az cidden ya 30 olmaliydi
Sirkiye klasiği.
Ee yani , soru nerde🙄
Maalesef her iş yoruucudur ama Mecvruz çabalayacaz
Hiç yoktan iyidir
Yoruluyorum ama ya
Zahmetsiz kazanç yok maalesef
Zor iş kardeşim benim
Dikkat et kendine
Daha eni
Hayırlı olsun
Hangi şehir?