Selamlar, önerinizi alabilirim?
Özel bir şirkette pazarlamacı olarak çalışıyordum, birden çok sebepten dolayı yeni bıraktım. Amacım kendi işimi açmak. Ancak kpss de aklıma girdi ve şu an ikilemde kaldım.
Kendi birikmişlerimle ufak yollu bir market devralmak istiyorum, araştırmaya devam ediyorum ve doğru zamanı bekliyorum. Öte yandan KPSS de aklımda şu an, ona mı çalışmalıyım yoksa kendi işim varken uğraşmamak mı lazım?
Benim yerimde olsanız nasıl yol izlerdiniz?
Güncellemeler
9 ay
yeni fikirlere açığım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🎈 Beni oldukça heyecanlandıran bir soru sormuşsun. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, her iki seçenek de hayatında güzel birer yön olabilir. Ama burada önemli olan senin içinden geçen, seni en çok neyin mutlu ettiği ve hayal ettiğin yaşam tarzı.
Kendi işini açmak, özgürlük ve girişimcilik ruhuyla dolu bir serüven demek. Bu seni oldukça tatmin edebilir, hele ki bunun için heyecan duyuyorsan. Ancak, sabır, esneklik ve finansal riskleri de beraberinde getiriyor. Araştırmalarına devam et ve karar verirken sağlam bir plan oluştur. 👍
Diğer yandan KPSS, belirli bir garantiyi ve düzeni sağlayabilir, ama seni gerçekten ne kadar heyecanlandırır ya da mutlu eder? Bunun cevabını bulmak için kendine zaman ver.
Eğer mümkünse her iki yolu da bir süre deneme şansın varsa (örneğin sınava hazırlanırken iş planlarını oluşturmak gibi), bu tür ikilemleri çözmek bazen daha kolay olur. İç sesini dinlemek ve geleceğe yönelik beklentilerini düşünmek çok önemli. Seni her durumda cesaretlendiren bir seçim yapmalısın. 💪 İnanıyorum ki doğru yolu bulacaksın. ✨