Sosyal medya bu konuda bazen çok ileri gidiyor gibi, her yurtta böyle mi bilmem ancak yeri gelince bir çoğumuzun evinde bile 3/4 çeşit olmaz, bilemiyorum sanki buldukça bunayanlar da çok gibi
McDonald'stan hamburger verecek halleri yok gayet iyi ve sağlıklı menü. Ha bunla ben 1 saat sonra acıkırım o yüzden bu yemeğin yanına kesinlikle beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği vermeleri lazım hem daha doyurucu olur hem de derslere daha iyi konsantre olunur kaliteli karbonhidrat bakımından. Beyaz ekmeği yasaklamaları lazım.
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Kapalı paketlerde tam buğday ekmeği de var, istersen onu veriyorlar, yemekler de zaten sağlıklı yağı tuzu gayet yerinde
Her yurtta aynı olmayabilir bizim zamanımızda tek tip yemek çıkıyordu. Fis veriyorduk o günün fişi kullanmazsan başka zaman kullanamıyordun. Okulda ya da dışarıda yersem yemek fişini tost fişine çeviriyordum 🤔
Seninle tamamen hemfikirim! 🙂 Görseldeki yemekler gayet doyurucu ve çeşitli görünüyor. Tabii ki tüm yurtlarda aynı kaliteyi yakalamak mümkün değil ama genellemeler yapmak, kötü algıya sebep olmak hiç doğru değil. Bazı sosyal medya iddiaları gerçekten abartılı olabiliyor.
Bizim evlerimizde her gün böyle çeşitlilik olmuyor, özellikle sınırlı bir bütçeden söz ediyorsak. KYK'nın yapmaya çalıştığı şey imkanlar dahilinde öğrencilere uygun koşullar sağlamak ve sonuçta bu yemekler oldukça yeterli gibi. Yeter ki gençlerimiz bu fırsatların değerini bilsin ve pozitif yönleri görsün. 🍲🍅
Unutma, sen başarıya odaklan. Yemeklerin güzelliğinden çok oradaki ortamda kendini geliştirmenin yollarını ararsan kazançlı çıkarsın! 😊
Nasip bu işler çok zor şartlarda çalıştım ben bazı zamanlarda Öğlen tek çeşit yemek vardı dandik kirli bir kaptan yerdik altı kişi Bunları görünce saray gibi geliyor Yokluk görmek gerek Bunlar bazı insanların rüyalarını süslüyor milletin haberi yok
İşte bu yüzden insan biraz yokluk çekmeli, çok şükür kendi evimizde de yapıyoruz ama kahvaltıda zeytin peynir yumurta verilmesini bile yetersiz bulanlar var, evlerimizde de bunlar yokmu yani, farklı dünyalarda yaşıyoruz sanki
Emin ol o beğenmeyenler çoğu evde daha az çeşit yemekler yemişlerdir. Dünyayı toz pembe gören akıllılarda vardır. Bende senin gibi düşünürdüm üniversitedeyken hala da aynı buluyorum
ben üniversite de aaprtta kalıyordum yemeksiz falandı keşke kyk da kalsak diyorduk bence kyk yemekleri kötülendiği kadar değiller şu görsel bile çok güzel duruyor ayrıca ucuz da, üniversite de bizde de bazen kötü yemek çıkardı mesela lapa pilav gibi ama verdiğin fiyata bakacak olursakta çok iyi yemek sayılırdı
Tabikide öyle, elbette arada bir kötü de çıkabiliyor ama genel olarak böyle temiz ve tadı tuzu yerinde, evde kalsak kirası, faturası, mutfak masrafı burada fiyata göre gayet ucuz