Ek gelir için internette veya sosyal medyada onlarca yüzlerce fikir var fakat bunun ne kadarı uygulamaya sokulabiliyor? Bende zamanımın el verdiği kadar ek bir iş ile uğraşmak istiyorum fakat bu ne olabilir onu bulamıyorum. Amaç çok fazla para kazanmak değil, boş kalan zamanlarda gerçekten işe yarar bir iş ile uğraşmak.
Elbette bir beceri gerektirecektir bu ama daha çok ortalama bir insanın yapabileceği öyle çok uçuk kazancı ve zahmeti olmayan işleri öğrenmek istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Emekliyim çalışıyorum
Ek gelir değil de, can sıkıntısı
Emekliliğe daha çok var. Emekli olsam muhtemelen bende çalışırım kafama göre bir iş te
Benim kullanıcı adını hatırlıyor musun
Ahahah hayır.
Tek ben miyim dedim
Değilmişim
Hobilerimi gelire çevirsem yeter de herkes bedava hediye vs istiyor
Öyle bir imkan varsa bence sınır çizmelisin. Yani yaptıkların maddi bir getiri sağlayacaksa tanıdık dahi olsa hediye edilmemeli ama bunun önüne de ancak işi resmiyete dökerek yapabilirsin yani bir sayfa açmak ne bileyim bir alışveriş sitesinde online mağaza açmak. Orada çevrendeki insanlar bu işi para kazanmak için yaptığını benimsemeli yani öbür türlü zorr.
Satış konusunda şanssızım maalesef ama artık bedava da vermiyorum sevdiğim insanlara hediye ediyorum sadece
Yani oda bir seçenek.