Eğitim & Kariyer Çok zengin ve başarılı olmak istiyorum nasıl olabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nasıl kendimi o noktaya taşıyabilirim Güncellemeler8 ay Ahlaki değerlerinize tüküreyim Çok zengin ve başarılı olmak istiyorum nasıl olabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. kendinizi geliştirebilirsiniz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Bı kadın senden gerçekten etkilniyor olsa ve sana maddi destek verse onunla yakinlaşırmısın tek şartı gizlilik olsa 0 2 Yorumla Soran 8 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ön yargılı olmasan keşke Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Ben zenginim benle evlenerek 0 2 Yorumla Soran 8 ay Ben olmak istiyorum çalışarak ve çabalayarak ne önerirsin sıfırdan başlayan birine Yorumla Cevap sahibi 8 ay Çalışarak ve çabalayarak olamazsın. Anca kadınlığını kullanman lazım onlyfans ve canlı yayın açmak vb şeyler Yorumla
Taner_Bb3 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 8 ay Yaz konuşalım konuyu 0 2 Yorumla Soran 8 ay Buradan anlat özelden konuşmuyorum konuşmayı sürekli bir beklenti ve çıkara getiriyorsunuz Yorumla Taner_Bb3 8 ay Ön yargılı olma Yorumla
berkee221 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 8 ay ticaret 0 5 Yorumla Soran 8 ay Ama onun için bir birikimin olması gerekmiyor mu ben sıfırdan nasıl başlayacağım Yorumla berkee221 8 ay 10k da mı yok Yorumla Soran 8 ay Yeterli mi bu kadarcık Yorumla Soran 8 ay Özelden konuşmuyorum kimseyle Yorumla berkee221 8 ay yavas yavas mı anlatim hızlı yazarım ablacım allah allah özelde olay oluyo sanki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendinizi geliştirebilirsiniz.
olduğun kişi olma. zirveye çıkmak için olman gereken kişi ol
Bı kadın senden gerçekten etkilniyor olsa ve sana maddi destek verse onunla yakinlaşırmısın tek şartı gizlilik olsa
Hayır
Ön yargılı olmasan keşke
Ben zenginim benle evlenerek
Ben olmak istiyorum çalışarak ve çabalayarak ne önerirsin sıfırdan başlayan birine
Çalışarak ve çabalayarak olamazsın. Anca kadınlığını kullanman lazım onlyfans ve canlı yayın açmak vb şeyler
Yaz konuşalım konuyu
Buradan anlat özelden konuşmuyorum konuşmayı sürekli bir beklenti ve çıkara getiriyorsunuz
Ön yargılı olma
Çalışarak
Bu devirde çok zor
ticaret
Ama onun için bir birikimin olması gerekmiyor mu ben sıfırdan nasıl başlayacağım
10k da mı yok
Yeterli mi bu kadarcık
Özelden konuşmuyorum kimseyle
yavas yavas mı anlatim hızlı yazarım ablacım allah allah özelde olay oluyo sanki
meslek secimi
Maalesef zor