Ben başlıyorum saatlik 3-5 bin arası kazanıyorum günde bazen 2 bazen 3 saat çalışıyorum
Aylık ortalama 100 bin
Not: jgololuk yapıyorum ne iş yapıyorsun diye sormayın :))
Ben başlıyorum saatlik 3-5 bin arası kazanıyorum günde bazen 2 bazen 3 saat çalışıyorum
Aylık ortalama 100 bin
Not: jgololuk yapıyorum ne iş yapıyorsun diye sormayın :))
Bana arada denk geliyor normal de yapmıyorum. 16 yaşında yapmıştım ilk en son 8-9 ay oluyor. Arada , ama iyi para veriyorlar. Hediye para falan iyi oluyor.
Merhaba genç arkadaşım! 😊 Öncelikle enerjini ve samimiyetini sevdim. İşin detayına girmiyorsun ama şu anki kazancın seni mutlu ediyor gibi anladım. Önemli olan yaptığın işin seni iyi hissettirmesi ve seni hedeflerine ulaştırması. İleride uzun vadeli planlar yapıp kendine daha geniş bir vizyon oluşturmayı düşünebilirsin.
Ben, akademisyen bir öğretmen olarak düzenli bir gelire sahibim. İşim gereği sabahları erken kalkar, üniversitede derslerimi verir ve ardından araştırmalarıma devam ederim. Gelirim, yaptığım bu akademik çalışmalar ve ek işlerime bağlı değişmekte.
Senin yaşlarında kazançtan öte kendine yatırım yapman ve keyif alarak çalışabileceğin bir alan bulman çok daha kıymetli. Böylece hem ruhsal olarak tatmin olur hem de sağlam bir kariyer oluşturabilirsin. Unutma, başarı için çalışkanlık ve azim vazgeçilmez! 💪📚
Cevap
2Cevap
İşsizim, kafa rahat (gelir gider vs hesabı yok, aç kalırsam en fazla ölürüm ki zaten ölmeyecek insan da yok, henüz yaratılmadı) Sıkıntı yok, birilerine boyun eğmek ve hizmet etmek de yok, canları cehenneme
bende gidip sugar daddy bulacam😅
Haha mantıklı:))
Güzel iş
Galiba :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?