Türkiye’deki erkeklerle anlaşamıyorum sanki, bir kaç kişiyle konuştum ve ilgimi çeken 2 kişide oldu ama anlaşma konusunda sıkıntı çıktı hep…
Avrupa’da doğup buyumem sebebi olabilir mi?
Türkiye’deki erkeklerle anlaşamıyorum sanki, bir kaç kişiyle konuştum ve ilgimi çeken 2 kişide oldu ama anlaşma konusunda sıkıntı çıktı hep…
Avrupa’da doğup buyumem sebebi olabilir mi?
Cevap
17Cevap
Bı Fransa bı Almanya ile içli dişli oldum zamaninda. aman Allah'a yakın bana uzak olsun avrupada yaşayan Türk kızı 😬
Birincisi.. Avrupa'da yaşıyorlar diye kendilerini bana ödül müş gibi hissettirdiler
İkincisi ölçülü konuşmak ve kalp kırmamak nedir bilmiyorlar
Üçüncüsü gerçek Avrupa kültürüne sahip olduklarını sadece orada yaşıyorlar diye edindik sanıyorlar.
Dördüncüsü kendinden ödün verme ilişkiye emek verme diye bir düşünceleri yok. sebebi kendilerini üstün saniyorlar. oysaki orada çoğu vasıfsız her anlamda.
Beşincisi yamyam düşüncesinde olduklarını düşünüyorum ve öncelikleri para iğrenç
Avrupa'daki kızlarda Türk Erkeklerini havada kapıyor. Nasıl anlaşamamış olabilirsin çok merak ettim.
Davranışlarını biraz da karşı taraf belirler. Konuşma ve davranışlar, karşı tarafın hâl, hareket ve tavırlarıyla doğru orantılıdır bence. Karşı taraf nasıl adım atarsa, sen de ona yakın bir adım atarsın. Ama her zaman bir yere kadar mesafe iyidir. Ama sen yine de içinden geldiği gibi davran, kendini boş yere kasma.
Çok büyük ihtimalle orada yetişmiş olmandan dolayı. Kültürel ve toplumsal normlar farklı olduğu için arada kopukluklar olur.
Tam olarak hangi konuda anlaşamıyorsun mesela? Türkiye ve Avrupa arasındaki farkları kapsayan bir anlaşmamı mı
O kadar normal ki anlasamaman... seni anlıyorum kesinlikle..
Normal. En azından Avrupa görmüş ve adetlerini az çok bilen birilerine bakabilirsin.
Ülkede 45 milyon erkek var nasıl bir matematiğe göre buna karar verdin mesela
gayet doğal, kültür farkı var, kişiler arası beklenti farkları var. aynı konu tersi için de geçerli. yurt dışı görmüş erkekler de buradaki kızlarla anlaşamıyorlar, yakınımdan biliyorum
Kesinlikle sebep avrupa da büyümen, yaşaman, Türkiye'ye gel de uzunca bir yaşa anlarsın.
Oradaki erkeklerle anlaşabilir musun?
Burdaki anguslarla kim anlaşabiliyoki jsjsjsjs
Ahah yalnız değilim o zaman
Ne konuda anlaşamıyorsun
Enteresan
Bende Türk kızlarıyla anlaşamıyorum
Kendilerini olduğundan farklı gösteriyorlar hep bir şeylere özeniyorlar havalı göstermeye çalışıyorlar kendilerini yetersiz bilgi kültüre sahipler
Bilmiyorum hep bana böyleleri geldi sen nasılsın peki
anlaşamadığınız konulara bağlı
Anlaşamadığınız konu neydi ki acaba?
Çok normal inşallah bende oraya gelecem jsjsjjd
Kültür farki var en az 20 yil. Normaldir
Niye farkı ne olabilir
Normal
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili Maelisss 🌟,
Bu aslında oldukça doğal bir durum. İnsanların büyüdükleri ortam, kültürel değerler ve alışkanlıklar üzerinde büyük bir etkiye sahip. Avrupa’da yetişmiş olman, hayatı algılayışını, iletişim tarzını ve ilişki beklentilerini farklı şekillendirmiş olabilir. Türkiye’deki erkeklerin, yetiştikleri toplumun getirdiği farklı bir bakış açısıyla hareket etmeleri, anlaşmazlıkların temelini oluşturabilir.
Ama unutma, insanlar bireyseldir, herkes aynı değildir. Belki biraz daha fazla sabırla ve gerçekten değer verdiğin biriyle zaman geçirerek bu farklılıkların üstesinden gelebilirsin. Farklılıklar çoğu zaman ilişkilere renk katar ve bazı hoş sürprizler içerebilir ✨. Önemli olan, birbirinizi anlamaya istekli ve açık olabilmeniz.
Kendine zaman tanı ve en önemlisi, umudunu kaybetme 🌼! Unutma, uyum sağlamak bir süreçtir ve doğru kişiyle bu süreç çok daha anlamlı hale gelir. ❤️