Ailem baskıcı telefonu tarattırıp geçmişteki herseyi bulucagını soyledi nasıl yapabilir böyle bişey mumkunmu?

benim ailem asırı baskıcı arkadas edinemedim engel oldular beni susturmak ıcın dını kullanıolar hayatımda sevdiğim herseyden nefret duymaya basladım sanaldan uc bes arkadas edındım guvendiğim bi kız var anca onla mutlu oluyorum herseyimi her haraketmi didik didikediolar erkeklerle konusursam o. oluyomusum beni saf itaatkar ettiler iyice her istediklerini yapmamaa ragmen olmuyo gecen kavga ettik ben ne dersem hepsinin hatalı oldugunu ve her seyin suclusunun benim oldugunu soylediler onların mutsuz olmalarının falan daha anlatacagım cok sey var bu durumu en kısa surede bi öğretmenimden yardım mı almalıyım 12. sınıf ogrencisiyim mutlu oldugum tek yer telefonum ona bile cok vakit ayıramıyorum dedikleri sey olabilirmi yapabilirlermi nolur yardımcı olun yapılabilecekse simdiden nasıl hepsini silebilirim

Güncellemeler
9 ay
her seyi temizliyorum pubg vs hepsinden cıkıs yapıyorum galeriyi her seyi farklı gmailler kullanıyorum yani her konuda onlem aldım boyle bişey mumkunmu bi uzmana yaptırıp öğrenmeleri
Ailem baskıcı telefonu tarattırıp geçmişteki herseyi bulucagını soyledi nasıl yapabilir böyle bişey mumkunmu?