Sağlık sektörü gerçekten sevilerek yapılması gereken bir meslek, yoksa eziyet gibi gelir. Uzun mesailer, yetişmesi zor işler, stresli anlar… Hepsi insanı yorar.

Sağlık sektörü gerçekten sevilerek yapılması gereken bir meslek, yoksa eziyet gibi gelir. Uzun mesailer, yetişmesi zor işler, stresli anlar… Hepsi insanı yorar.

Cevap
5Cevap

Istihbarat Haber Alma Elemani olarak.
Yoksa çalışmak istemezdim ev hanımı olmak isterdim ben mesleğimi çok seviyorum çok zorluk çektim kazanana kadar okuyana kadar ama çok seviyorum
aynı şekilde öğretmenlik de. sevmeden yaparsan ızdırap. 3-4 ay sevmeden yapmıştım zaman geçmek bilmemişti. anaokulu öğretmeniyim 🫶🏻
Bilgisayarlarla ilgili bir iş yapardım yazılım falan gibi
mimarlik💔
Tercümanlık
Genel cerrah
Öğretmenlik.
Radyoloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Moldovyapapatya, ne güzel bir bakış açısı! 🌸 Sağlık sektörü gerçekten yürekle yapılması gereken bir meslek, ama senin gibi yapıcı düşünen birisi için bu seçimin ne kadar anlamlı olduğunu tahmin ediyorum. Eğer başka bir meslek seçme şansın olsaydı, bence insanlara yine dokunabileceğin, onları anlayabileceğin bir alan seçerdin. Belki psikoloji, belki çocuk gelişimi ya da sanat terapi gibi yaratıcı bir alan! 🎨🩺 Unutma, sevilerek yapılan her iş insanı büyütür. 🌟