Kızlar ben beden hocama aşığım napıcam?

Arkadaşlar ben beden hocama aşığım yılar oldu 3 yıl falan onun çevresinde bi sürü güzel kızlar var kendısı tanınmış birisi onu gerçekten kalbimden sevdığım iyi niyetle sevdiğim ona hep hediyeler verirdim ilk başlarda mutlu oluyordu sonra rahatsiz olmaya başladı kızıyordu hep kızmasına rağmen kendimi durduramiyorduö hep hediye veriyordum oda sonda olmadığı zaman odasına girip koyup çıkmaya başladım beni müdüre şikayet etti müdür beni uyardı ailemi çağıracağını söyledi devam edersem hem hocam mesleğinden oluyormuş hemde bende okulumdan beni takipten çıkardı çok kırıldım bende onu çıkardım birbirinize konuşmuyoruz ama her gittiğim yere gidiyor karşımda dolanıp duruyor bana bakıyor ben ona baktığımda gözlerini benden çekiyor görmezlikten geliyor bende öyle yapıyom artık işte bende kendimi ezilmiş gibi hissediyorum çevresinde o kadar güzel kızlar varki anlatamam aralarında en çirkini benim maalesef ve hep çirkin olduğumu söylerdi bu kaç kere odasında kadın hocalarla oturduğunu sohbet edip gülüşünün gördüm okuldaki kadın hocaların yarısı bu hocama yürüyorlar iltifat edip duruyorlar odasına gidiyorlar bide beden hocam benden daha bakımlı aşırı derecede kendine bakıyor ben artık dayanamıyorum çok zoruma gidiyor edildiğimi hissediyorum hem benden rahatsiz beni istemiyor hemde benim kaşımda yanımda gözümün onunda dolanıp duruyor profilime giriyor nedende biliyorum ben ona layık olmaya bilirim ama gerçekten onu içimden sevdığım aşık olduğum ilgi gösterdim sizce ne yapmalıyım🥺

Kızlar ben beden hocama aşığım napıcam?