Abi ben heves ve merak birde ufkumuzu zenginleştirmek için okumak istiyordum birde belki burdan bir kapı çıkar bize Türkiye de sadece Bir Üniversitesite de bölümü var mezun olan çok az ancak istihdam yönünden kısıtlı gibi
bende onu söylemeye çalıştım hatta bak bir film yapımında büyük emek verdi oğlum burada yazmak istemiyorum yönetmen hem kendini öne çıkardı hemde büyük parsaı kendine ayırınca çocuk çekti gitti iyi de etti
Bakalım abi değerlendireceğiz artık birde bu bölümü kazanmak kolay değil ayrıca bitirmek de kolay değil iyi olan şey her üniversite de olmaması Buda ihtiyacı ileride gerektiren bölümler olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çok doğru bir tercih adınıza sevindim ama mutlaka yurt dışı yüksek lisans yapınız
oğlum burada okudu almanya'da yüksek yaptı ve çok iyi durumlarda şu an
Abi ben heves ve merak birde ufkumuzu zenginleştirmek için okumak istiyordum birde belki burdan bir kapı çıkar bize Türkiye de sadece Bir Üniversitesite de bölümü var mezun olan çok az ancak istihdam yönünden kısıtlı gibi
bende onu söylemeye çalıştım hatta bak
bir film yapımında büyük emek verdi oğlum burada yazmak istemiyorum yönetmen hem kendini öne çıkardı hemde büyük parsaı kendine ayırınca çocuk çekti gitti iyi de etti
Bakalım abi değerlendireceğiz artık birde bu bölümü kazanmak kolay değil ayrıca bitirmek de kolay değil iyi olan şey her üniversite de olmaması Buda ihtiyacı ileride gerektiren bölümler olabilir
başarılar dilerim ama yaparsınız bence
Teşekkür ederim abi hayırlısı bakalım
Bunun yerine Radyo Tv Sinema oku daha iyi.
O çok Klasik bir bölüm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!