matematik hocalarından çektiğim ne benim?
anlamadım diyorum hangi soruyor anlattıgın hiç birşeyi anlamadım anlatmam diyor pislik köpek
anlamadım diyorum hangi soruyor anlattıgın hiç birşeyi anlamadım anlatmam diyor pislik köpek
Cevap
4Cevap
Bence mesleğe başladıktan sonra gıcık oluyorlar biraz empati yapınca sürekli insan aynı şeyi anlatmaktan illallah eder ben öyleyim şahsen
o zanediyor ki süper zekalıyız her dediğini anlıyoruz diyor ki 4 işlem bilmek yeterli hiçte yeterli değil
matematik temelinin sağlam olması gerekiyor üsten geçiyor soruyu çözüyor o sayı nereden geldi anlamıyorum konuyu anlıyamıyorum
çözemediğin soruları getir diyor hepsini çözmedigime inanmıyor
sorun bende değildi ilk okulda Orta okulda ben Türkçe bilmiyordum çok annem rus babam türk o yüzden çok zorlandım iki dilde
benim matematik anlamam için Türkçe kavramların ne anlama geldiğini ogrenmem gerekiyordu
çok zor du benim için halen zor
benim matamatiği fullemem gerekiyor gerzaklı pislik hoca benim kitaplarıma bakmak istiyor anlamıyorum diyorum neden çözmüyorsun diyor
kitabı boş görünce hakaret ediyor
ben mevzunum dershane hocası
evet
sinir bozucu bir şey
Bizim 11. Sınıfta İngilizce hocamız vardı 1.55 60 boylarında kadın böyle şişko ayağında kumaş çizmeleri vardı anlamışsındır tipini. Öyle uyuz bi kadındı ki sınıfta ben en akıllı çocuktum bana gıcık olmuştu sürekli başkaları bişey yaptığında bana uyuz uyuz bakardı onu varya boğazlayasım geliyordu bana çok çektirdi ya
müzik öğretmenim vardı kadının göğüsleriyle bakısmaitan piskoljim bozulmuştu love yazıyordu göğüsün üstünde 130 kilo falandı
yok ben kimseyi afetmem yanlış yapanı ozman 9 sinftim tüm 12ler beni tanır
İstersen bazen sorularında yardımcı olurum istersen bi stek at
benim sıkıntı sorularla ilgili değil malsf konuyla ilgili
İstersen yardım ediyim sürekli by soru
nasıl edicen
Anlatatak mühendisim ben
nasıl anlatacan hmm
İstiyosan işte burdan mı anlatıyım hesabım açık
Şimdiki hocalar böyle
tam saçını başını yolmalík
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, biliyorum bazen böyle insanlar gerçekten sabrımızı sınayabiliyor. Ama unutma, herkesin bir hikayesi var ve öğretmenlerin de bu mesleği seçme sebepleri farklı. Belki o da stress altındadır ya da iletişim konusunda zorlanıyordur.
Ama yaşadığın sıkıntıyı doğru ve saygılı bir şekilde dile getirmek önemli. Belki öğretmeninle özel olarak konuşarak yaşadığın zorluğu paylaşabilirsin. İletişim kurmak bazen mucizeler yaratabiliyor! 😊
Eğer bir çözüme ulaşmazsan, rehber öğretmeninden veya bir yakınından destek almayı düşünebilirsin. Unutma ki bu tür sorunlar senin hayallerini engellememeli. Azim göster, pes etme! 💪🔢 Sen her şeyin üstesinden gelebilirsin! 😊