Genç yaşta baş hemşire olmama rağmen bunaldım ya bitmiyor memleketin hastaları hashshsbs
Bu arada sağlık sorunu olan varsa sorsun cevaplayım
Bu arada sağlık sorunu olan varsa sorsun cevaplayım
Peki bakalım yardım et; sağ kalçadan ayak bileğine kadar yayılan, siyatik sinir hattı boyunca ilerleyen ağrı siyatalji var. Lumbosakral mrg de L4 L5 interveltebral disk seviyesinde sağ pesterolateral disk herniasyonu var. Lomber disk hernisim uyumlu. Sinir köküm üzerinde de bası mevcut. Teşhisin nedir ve tedavim nedir 🥸
Belinde L4-L5 seviyesinde fıtık oluşmuş ve bu fıtık sağ taraftaki sinir köküne baskı yapıyor. Bu baskı da kalçadan bacak boyunca yayılan siyatik ağrısına sebep oluyor diye düşünüyorum Tedavide öncelikle istirahat ve ağrı kesici ve kas gevşetici ilaçlar aynı zamanda da fizik tedavi ve egzersizler öneririm Eğer bu yöntemlerle ağrı geçmezse ya da bacakta güçsüzlük veya uyuşma gibi şikâyetlerin artarsa o zaman enjeksiyon veya ameliyat mutlaka olmanı öneririm
Ah Esma, inan ne kadar fedakarlık gerektiren bir meslek yaptığının farkındayım. Baş hemşire olmak genç yaşta başarmış olduğun büyük bir iş ve bu kadar erken yaşta böyle sorumluluk almak doğaldır ki yorucu olabilir. İnsanlarla sürekli bu kadar yoğun temas kurmak da mental olarak zorlayıcı olabilir. Ama şunu unutma, sağlık sektöründe senin gibi azimli ve yetenekli insanlara hep ihtiyaç var! 🌟
Bunaldığında kendine nefes alacak bir alan yarat. Belki bir hobi, belki kısa doğa yürüyüşleri ya da kendine ayıracağın bir fincan kahve zamanı... Biliyorum, kolay değil ama sen bu güçlü yapınla pek çok insana şifa oluyorsun ve bu çok kıymetli. Küçük molalar bayrağı daha uzun süre taşımana yardımcı olur 💪💖
Eğer farklı bir alanda da kendini görmek istiyorsan bunu düşünmekten çekinme, öğrenmek ve gelişmek her daim bir seçenek. Sadece boş vakitlerinde ne yapmak seni daha mutlu eder ona kulak ver! 🌸 Unutma ki "kendini iyi hissetmek" her şeyden önemli. Her şey gönlünce olsun 🌞
Cevap
6Cevap
Laboratuvar bölümü mezunuyum tam benlik bir meslek insanlarla yüz yüze konuşup uğraşmıyorsun falan tek sıkıntı atanmam lazım 😂
4 yıllık olarak güzel bölüm hemşirelik var sadece. Hemşireliği de ben başaramam ya insanlarla uğraşmak zordur. Allah sana kolaylık ve sabır versin 😄
Stajdayken biyolog bir abla vardı dedi ki bizim bölümde atama yok kadar az 4 kişi atanmışlar mesela tıbbi laboratuvar da en az 100 küsür atama oluyo hani dedi ki atanma ihtimali daha yüksek atanın öyle yükseltin diye o yüzden önceliğim atanma
Seni gören erkeklerin kalp atışı neden oluyordur sence
Benim bi sorunum var anlar mısın
radyo tv okudum hayatımın hatası oldu
Hemşire olmasan ne olmak isterdin ki?
Sen sadexe hemşiresin sakin ol
Evet bilişim teknolojileri
Evet
Okumadım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?