Market işi sizce?

6 aydır üç harfli marketlerden birinde çalışıyorum part time genellikle kasadayım toplasan 5 6 kere mal atmışımdır buna rağmen hızlı olmam mükemmele yakın iş bekliyorlar yorulduğum için halime güldüler bugün 20 dakkada atılması lazım paletin dedi müdür ama gerçekten çok ağır ve gücüm yetmiyor ve skt yaparak ilerlemek gerekiyor bi yandan müşteriler dikkat dağıtıyor 1 saatte anca atabiliyorum paleti ve ister istemez hadi deniliyor sinirlerim bozuluyor gücm yetmiyor elimden geleni yapıyorum işten kaytaran bi insan değilim mesai saatim dolda dahi işi ortalıkta bırakmamaya çalışıyorum ama bugün gördüğm muamaleden ötürü ortalıkta ürün vardı abartmadım bu kez üstüme düşeni yaptım çıktım gittim eve müdür sonradan konu açılınca alışırsın bi anda olmaz falan dedi ama tavırları hiç de öyle demiyor part time maaşım 15-24 arası yatıyor idare ederim piyasaya göre iyi bi para ama sigortam yarım yatıyor yarım gün diye haliyle fule geçmem lazım ama bünyem kaldırmaz çünkü özel hayatımda çok sorun var kaldıramam bu kadar iş yükünü diye fule geçemiyorum ama napıcam hiç bilmiyorum sizce haksız mıyım ben

Güncellemeler
10 ay
Güncelleme
Market işi sizce?