Bazıları yaşlandın falan diyor ama çalışıyor beynim, kendinize bakın diyroum, çekilin bi kenaraa😅
Ama takıntı yapıyorum bazen.
Bazıları yaşlandın falan diyor ama çalışıyor beynim, kendinize bakın diyroum, çekilin bi kenaraa😅
Ama takıntı yapıyorum bazen.
Beyin zindeyken daha kolay öğrenir. Yaş ilerledikçe yeni şeyler öğrenmek zorlaşır. Yine de zorlarsan olmayacak şey değil.
Bir de amacın ne? Memur falan olmak istiyorsan bir yaş sınırı var diye biliyorum.
Gayette okunur. 30 yaş olunca elden ayaktan düşer yaşa gelmiyor insan. Kimseyi takmamak gerek bu yüzden. Okunmazsa da 30-35 yaşına gelecek sonuçta. En azından okumuş olarak gelinsin o yaşlara. Ben de 30'lu yaslarimda okuyacağım ilk defa.
Hem de öyle bi okunur ki, kimin haddine yargılamak. Hatta bence yaşlandıkça insanın anlama kapasitesi daha da artıyor. Başarılar şimdiden
Evet, aynen. Öyle bi yaştayım ki, ne istediğimi biliyorum, anlama kapasitem iyi durumda 17 yaşımdakinden. Tek sorun, 17-18 yaşlı çocuklarla takılamayacağım galiba😅
Zaten fakülteye gidince senin yaşlarında da öğrenciler olduğunu göreceksin, ayrıca çoğu dersin hocası artık devamsızlığı takmadığı için öyle her gün gitmene de gerek kalmayacak. Ben inşaat mühendisiyim ama geçen yıl ki yaşım senden de ileri hukuk okumaya başladım ve gerçekten daha iyi algılayıp sorgulayabiliyosun yaşın verdiği deneyimle
Aynı düşüncelerdeyiz resmen. Teşekkürler. Sana da bol şanslar diliyorum kardeşim.
Teşekkür ediyorum
Cevap
29Cevap
okunur
Üniversite 20 li yaşlarda okunmalı.
30 yaşında okursan ne zaman mezun olacan, ne zaman iş bulup çalışacan sonra ne zaman emekli olacan. Ha diyorsan ben ölene kadar çalışabilirim o zaman oku derim
Olunur niye okunmadın ki bence eğitimin yaşı yok, okumak istersen bence 60 yaşında bile olsa okunur.
60-70 yaşlarda okuyanlar oluyor 30 da çok geç bi yaş değil
Aslında 30 değil daha 28😅 üniversiteye gidene kadar 30 olur herhalde anlamında dedim.
biraz garipsenir belki ama eminim çok çabuk kaynaşır ve mükemmel bi ortam kurarsın hepsi senden ufak zaten ggfdfg
Okumanın yaşı yoktur niye okunmasın devam et bende devam edicem
Olur niye olmasın 40 tan sonra ikinciyi bitirdim 😎
E okuyorum ben aNa üniversite sınavlarımı unuttuydum. Yine hatırladım... Senin yüzünden!!
30 yaş da gözlerinde çok mu büyük yaşmış okunur
50-60 yaşındaki insanlar okuyor niye okunmasın
Kendine inancın varsa olur hayatta olmayacak şey yoktur
Okunur. Sen milleti takma. 100 yaşında da okunur
30 yaşında okunur niye okunmasın onu anlamadım 40 yaşında da okunur 50 yaşında da okunur :)
Okuyabilirsen oku bir kaç yıl parmakla gösterilirsin
Sondakı lafını açıklar mısın bi zahmet.
Teşekkürler
Evet okunur
ben dahil 3 arkadasim daha okuyoruz
boṣver kimseyi takma hayat senin hayatin
okunur tabi istersen 50 yaşında ol eğer amaç ilim ise okunur. ilmin yaşı yoktur.
Katılıyorum 45 yaşında lisans diplomamı aldım.
2 sene Kırıkkale'de okudum ben :D :D :D gittiğim 31'dim şimdi 33 oldum, 2 ay önce muzun oldum :D
değecek bi bölümse oku seviyorsan istiyorsan
Okunur yaşla eğitimin hiç ilgisi yok
50d ebile. okuyilar :))
Okunur. Çalışan beyin iyidir.
Eğlencesine tabii
Okunmaz. Her şey yaşında iyidir.
Okuyanlar var çevreyi umursama.
Oku bence içinde varsa bidaha genç olmucagız
Hangi bölümü okuyacaksin
Hangi bölümü okuyorsun
Oku tabi ki
Nasil mutlu oluyorsan 🍁