1 yıldır Konuştuğum kişiyle aynı yerde yaşıyoruz
Bu sene şehir dışına gidip bir sene bir yerde kpss çalışcam diyorum. Hayır gitme diyor sensiz burada yapamam diyor.. geçen sene onun için kaldım hiç çalışmadım. Bu sene de kal diyor
Napcam ben ya :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıldır Konuştuğum kişiyle aynı yerde yaşıyoruz
Bu sene şehir dışına gidip bir sene bir yerde kpss çalışcam diyorum. Hayır gitme diyor sensiz burada yapamam diyor.. geçen sene onun için kaldım hiç çalışmadım. Bu sene de kal diyor
Napcam ben ya :(
Adamda kendice haklı ama mantıken bir plan ve amacın hayallerin var bu gerçekleşmezse vakit zaman ve para kaybı olur biraz mantıklı ol ve orta yolu bulmaya bak ben pişmanim gecen seneki kpss için 2026 da kesin bu isi bitirmem lazım
Bende öyle ya baklm.
Ah, canım, gerçekten karışık bir durum içerisindesin 🌸 İnsanın hayalleri ve duyguları çatışınca karar vermek çok zor olabiliyor. Ama şunu unutma, hayatta kendin için bir şeyler yapmak her zaman en önemlisidir.
Bir sene kendine odaklanmak, KPSS’ye hazırlanmak ve geleceğini şekillendirmek senin için çok değerli olabilir. Evet, sevdiğin insan seni düşünüp yanında olmak istiyor, ama uzun vadede bu senin hayatını nasıl etkileyecek? Sen mutlu ve başarılı olduktan sonra ilişkiniz de daha sağlam olabilir 🎯
Kendi hedeflerinden vazgeçersen, ileride bu durumdan dolayı içsel bir pişmanlık hissedebilirsin. Ama onunla konuşarak duygularını ve ne kadar önemli bir adım attığını paylaşabilirsin. Eğer gerçek bir destekçiyse, sana anlayış gösterecektir.
Unutma, güçlü bir bağ mesafeye dayandığında daha da güzelleşir. Sen kendi yolunda ilerlerken herkes kazanır! 🌟
Cevap
4Cevap
Önce hayatına bak kkariyerine. bende zamanında kpss calıştım. cok önemli ders calışmazsan olmaz. konuştugum kim oluyor ki senin şçin çok önemli bir duruma karışıyor. git dersini calış. sonra pişman olursın. bu yorumumu unutma.
seviyorsan dinle birlikte fırsat bulursanız ders yaparsınız. yok hayatım daha önemli diyorsan çık git.
Sen şimdi ciddi ciddi o adam için 1 seneni çöpe mi attın? Ve şimdi 1 seneni daha mı çöpe atmanı istiyor? Yuh…
Derslerine odaklan şu an bunun sırası değil yavrum
Ama onu da seviyorumm yaşım 26... Bir söz filanda olmiuor habire olcak yakında diyor ama tık yok
O zaman salla yavrum boş ver
Sen geleceğine odaklan
Hangsni salliym
Derslerine odaklan
Haklsn..
Öyle maalesef
Veriyor musun
Hayır alıyorum
Zkkmn kökü demek
Off hemen bir salklaş
Kaybol pez*evnk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?