BAÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler mezunuyum bilindik bir firmada 4. Yılımı dolduruyorum ihracat alanında çalışıyorum.
4-5 üniversiteden fiyat aldım fakat çevremden çok olumsuz yanıt aldım sen siyaset bilimi mezunusun ne işin var işletme ile vs gereksiz ve anlamsız olur gibi yanıtlar aldım. Çevremde de çok danışacak kimsem olmadığı için burada sormak istedim.
Amacım ise bir gün Yöneticilik pozisyonlarına yükselirsem ya da kendi işimi kurarsam Yönetim bilgim eksik kalsın istemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
4-5 üniversiteden fiyat aldım fakat çevremden çok olumsuz yanıt aldım sen siyaset bilimi mezunusun ne işin var işletme ile vs gereksiz ve anlamsız olur gibi yanıtlar aldım. Çevremde de çok danışacak kimsem olmadığı için burada sormak istedim.
Amacım ise bir gün Yöneticilik pozisyonlarına yükselirsem ya da kendi işimi kurarsam Yönetim bilgim eksik kalsın istemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Yapmalısın
Yapmamalısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bizim okuldaki mba programında köfteci dükkanı olan bile vardı. Yüksek lisansta çevre mühendisi vardı. Saçma olmaz yani
Bende yapmalısın kariyerin için en üst noktada olmak seni her anlamda motive eder daha azimli disipli olursun
) Benim sana tavsiyem Düzenine devam edip kendi işinde dahada profesyonel kendini egitmen seminerleri takip etmen gidermiyorsan izlemen emin ol Şu an deneyimli ve donanımlı personel değeri diplomadan daha kiymetli ingilterede Evren bir simulasyonmu adlı bir Yapay zeka simulasyonu projesine davet almış biri olarak maalesef kariyer hedefin avrupa standardı icin çok özel dahi olsa cografyamızda sadece sana zaman kaybı olucak ama karar senin seçimler senin HER ŞEY KADINLAR IÇİN HAHA
yapmak istiyorsan eğitim alayım diyorsan yap. ancak örgün bir üniversitede
olduğun yerde devam et
Gereksiz sanki
Yap göster kendini😭😭😓😓😫😫