Mcdonaldstan istifa edemiyorum?

yaklaşık 2 bucuk aydır çalışıyorum (ekip üyesi) ve çok adaletsizlik+ aşırı iş yükü+ ilgisiz müdürler ile beraberim üstüne üstlük çok ciddi durumlarım var ve buna rağmen bana '' seni çıkaramayız'' diyorlar. abim yakın zamanda kalp krizi geçirdi ve ona bakcak kimse yok ailem 2 aylığına şehir dışına çıktı üstüne 2 ay sonra ben askere gidiyorum bu süreçtede abime bakmak istiyorum bir yandanda üniversiteye çalışmak istiyorum abime bakarken. işyerinde vardiya ve 2. müdürümüze ilettim çünkü şube müdürümüz benim vardiyalarıma denk gelmiyordu onlarda ilgeleneceklerini ve ileteceklerini söylediler ama 1 haftayı geçti ses çıkmayınca ben konuştum şube müdürümüz buna imkanı olmadığını ekim sonuna kadar çıkartmayacağını söyledi bende isteyerek değil mecburen gelemeyeceğimi evde yalnız bırakamayacağımı söyledim onlarda bana vardılarını ücretsiz yazar geçeriz o zaman çıkartmayız dediler lütfen daha kesin bir şekilde 1 haftada belki daha kısa sürede nasıl çıkarım söyler misiniz 11 günlük çalıştım ve bu maaşıda alabiliyor muyum onu öğrenmek istiyorum

Mcdonaldstan istifa edemiyorum?