Eğitim & Kariyer 35 yaşında anestezi teknikeri olarak atanabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor şu an eğitim alıyorum mezun olduğumda 35 yaşında olacağım o yaşattan sonra atabilir miyim sağlık sektöründe yaş sınırı var mı Atanır Atanmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 35 yaşında anestezi teknikeri olarak atanabilir miyim? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 9 ay Anesteziden atanmak çok zor bende okuyorum atan da yaşı takma 1 13 Yorumla Cevap sahibi 9 ay He senin sorun başkaymış bilmiyorum maalesef omu Yorumla Soran 9 ay Anestezide matematik zorunlu ders mi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Biz matematik dersi görmüyoruz Yorumla Cevap sahibi 9 ay İngilizce inkılap edebiyat var Yorumla Soran 9 ay İngilizce zor mu derslerine nasıl çalışıyorsun Yorumla Cevap sahibi 9 ay Online oluyor zaten sınavı. Kopya çekiyoruz sınav esnasında. Bizim okulda online çoğu yerde online dır Yorumla Soran 9 ay Hangi üniversitede okuyorsun Yorumla Cevap sahibi 9 ay Medipol Yorumla Soran 9 ay Kaçıncı sınıfsın bende bezmialem bu sene bayacağım burslu olarak Yorumla Cevap sahibi 9 ay 2. Sınıfa geçtim ben sorun varsa sorabilirsin Yorumla Soran 9 ay Dersler ile ve ders kitaplarıyla ilgili aklımda çok soru var şu an 31 yaşındayım en çok mezun olduktan sonra atamamak be i korkutuyor ve dersler tabi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ders kitapları yok bizde. Slaytlardan işliyoruz dersi. Dersler sağlık meslek lisesi çıkışlı değilsen yani temelin yoksa biraz afallatıyor anatomi falan ama sorular ortalarda dolanıyor zaten korkma. Yorumla Cevap sahibi 9 ay Atanamama konusuna bir şey diyemem çok yüksek puan istiyot Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 9 ay Buradan bakabilirsin. https://www.kariyer.net/kariyer-rehberi/memurluk-yas-siniri-nedir-2 0 0 Yorumla
B0RiSs Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Yaşla iligilş değil bu beybi. Puanla ve kontenjanla ilgili. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anesteziden atanmak çok zor bende okuyorum atan da yaşı takma
He senin sorun başkaymış bilmiyorum maalesef omu
Anestezide matematik zorunlu ders mi
Biz matematik dersi görmüyoruz
İngilizce inkılap edebiyat var
İngilizce zor mu derslerine nasıl çalışıyorsun
Online oluyor zaten sınavı. Kopya çekiyoruz sınav esnasında. Bizim okulda online çoğu yerde online dır
Hangi üniversitede okuyorsun
Medipol
Kaçıncı sınıfsın bende bezmialem bu sene bayacağım burslu olarak
2. Sınıfa geçtim ben sorun varsa sorabilirsin
Dersler ile ve ders kitaplarıyla ilgili aklımda çok soru var şu an 31 yaşındayım en çok mezun olduktan sonra atamamak be i korkutuyor ve dersler tabi
Ders kitapları yok bizde. Slaytlardan işliyoruz dersi. Dersler sağlık meslek lisesi çıkışlı değilsen yani temelin yoksa biraz afallatıyor anatomi falan ama sorular ortalarda dolanıyor zaten korkma.
Atanamama konusuna bir şey diyemem çok yüksek puan istiyot
Buradan bakabilirsin. https://www.kariyer.net/kariyer-rehberi/memurluk-yas-siniri-nedir-2
Yaşla iligilş değil bu beybi. Puanla ve kontenjanla ilgili.
Sanırım yok puanı iyiyse olur
35 yaş sınırı var diye biliyorum
Gençleri atarlar
Atarnırsın ne olcakki sanki