Eşimin işyerinde 16 senedir birlikte çalıştığı bir adam var. Bu adam, eşime iş dışında da mesajlar atıyor. Bazen BİM kampanyaları, ucuz İngilizce kursları, bazen komik videolar, bazen de şirket hakkında eleştiriler gönderiyor.
Geçen hafta Eşimin telefonunda bir mesajlaşma gördüm. Adam, “İstersen benim kredi kartını kullan, maaşı alınca ödersin.” demiş. Eşim ise “Gerek yok.” diye cevap vermiş. Adam tekrar yazıp, “Beklemeye gerek yok, kartım müsait.” demiş. Eşim de “Halledemezsek öyle yaparız.” yazmış. Adam da “Tamamdır.” demiş. Daha sonra eşimin telefonundan baktığımda bu yazışmayı eşimin sildiğini fark ettim. Eşime sordum, “Bu adam neye tamamdır yazmış?” diye. Eşim de olayı şöyle anlattı: Telefonda konuşurken “Kartım müsait değil.” demiş, adam da kulak misafiri olup “Benim kartı kullan.” demiş. Eşim de “Gerek yok, sağ ol.” demiş. Ben de sordum: “O zaman neden tekrar mesaj atıyor sana kartımı kullan diye?” Eşim de, “Demek ki gönlü elvermemiş, bir daha yazmış.” dedi. “Peki neden sildin mesajı?” diye sordum. “Süreli mesaj atmıştır belki.” dedi. Sonra da “Ben sildim, hafızada yer kaplamasın diye.” diye açıkladı.
Bu olaydan 1 hafta sonra günü eşimin işyerinde tansiyonu düşmüş, öğlen gidip aldım ve hastaneye götürdüm. O sırada telefonu bendeydi. Kadın arkadaşları sürekli mesaj atıp “Nasılsın?” diye sordular. Fakat bu adam akşam saat 5 gibi eşimi aradı, eşim yatarken bilerek açmadım. 10 dakika sonra ben eşimmiş gibi yazışmaya başladım. Diyalog şöyle gelişti:
Ben (eşimmiş gibi): Aramışsın, açamadım.
Adam: Çıkmışsınız. Nasıl oldunuz? Kafaya takma fazla, düzelir bence.
Ben: Fena değilim, dinleniyorum. Kafaya takacak bir şey yok çok şükür.
Adam: Konuşamadık, çok yoğundu. Geçmiş olsun. Pazartesi konuşuruz. Hayırlı geceler.
Ben: Konuşuruz. Bir şey mi söyleyecektin?
Adam: Yok, sadece göremedim giderken. Bir şey yok. Hayırlı geceler.
Eşime yazışmayı gösterdim ve sordum, neyi kafana takıyor sun dedim. Eşimde dediki sabah konuştuk bunla. Neden tansiyonum sürekli düşüyor diye biraz sohbet t etmiştik dedi. Onu kafana takma diyor dedi. Bide benim üslubum böyle değil, yazma benim adıma dedi. Hitapsız konuşmam ben hep hocam derim dedi. Bşde siz diye hitap ederim dedi. Ama eski yazışmaları hep biliyorum senli benli. Acaba aralarında Bi şifremi var? Siz yazarsam yanımda kocam var falan gibi. Ne düşünüyor sunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer