Eğitim & Kariyer Tıp okumak için nasıl bir bölüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haftada kaç gün ve kaç saat ders oluyor Sosyal hayatım olur mu yoksa hep dersle mi geöer ömrüm Tıp okumak için nasıl bir bölüm? Cevapla Bölüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EmileZolarou Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Tıp okumak zor ama hayatını garanti ediyorsun çopusu dünyayı geziyor şu an her yere gidiyorlar 0 1 Yorumla Soran 9 ay Benğm birde çocuğum var ilk okula başladığında bende ünite başlarım diye düşünüyorum ama ikisi birlikte nasıl gider bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Abartıyorlar okuma kısmı arkadaşlık vs eğlenceli ama sonradan pratiğe geçince zorlaşıyor 0 1 Yorumla Soran 9 ay Tıp mı oluyorsunuz 🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tıp okumak zor ama hayatını garanti ediyorsun çopusu dünyayı geziyor şu an her yere gidiyorlar
Benğm birde çocuğum var ilk okula başladığında bende ünite başlarım diye düşünüyorum ama ikisi birlikte nasıl gider bilmiyorum
Abartıyorlar okuma kısmı arkadaşlık vs eğlenceli ama sonradan pratiğe geçince zorlaşıyor
Tıp mı oluyorsunuz 🌸
Çok kötü