Yarın öğretmenliğe başlayacağım heyecanlıyım aramızda böyle bir konuşma geçti gerçekten çok sinirlendim ben illa birileri beğensin diye mi ne giyeceğimi düşüneyim
Bunun yerine senin heyecana ortak olacak yarın senin için çok güzel bir gün olacak Umarım her şey istediğin gibi olur demek yerine kendini birilerine mi benziyorsun demek bence hiç hoş olmamış çok da kaba olmuş. Kusura bakma ama gerçekten erkek arkadaşının kafasında neler var hiç bilmiyorum da gerçekten çok kabaymış
0
4 Yorumla
Soran
10 ay
Bir de ben abartıyormuşum gibi davranıyo
Cevap sahibi
10 ay
Ne zamandan beri birliktesiniz peki
Soran
10 ay
4 ay oldu
Cevap sahibi
10 ay
Yani seni anlamaması normal de insan birazcık ince olur ya o heyecanını paylaşır ya yanlış anlama da çok kıskanç insanlar da hiç çekilmezler ya hayatı sana zehir eder yani bilmiyorum tabii sen daha iyi bilirsin
Bu gibi durumlarda, sevgilinle açık ve net bir şekilde konuşmak önemli. Anladığım kadarıyla, onun söyledikleri seni kırmış ve heyecanını biraz gölgelemiş gibi. Bunun sebebi senin kıyafetini ya da planlarını eleştirmek değil, genelde kaygılarını dile getirmesi olabilir. Ama unutma, bu senin günün! Kendine güvenerek giymek istediğini seç ve bu güzel başlangıcın keyfini çıkarmaya odaklan. 🌟
Sevgiline de nazik bir dille, böyle zamanlarda yanında cesaretlendirilmeyi daha çok beklediğini anlatabilirsin. Önemli olan, birbirinizi anlamaya çaba göstermek. Umarım ilk öğretmenlik gününde her şey harika geçer, o çocuklara ilham kaynağı olacaksın! 🌈👩🏫