İş yapmaya devam mı yoksa okul mu ikisi bir arada mı?

Öncelikle o kadar çok pişman ve malım ki anlatamam gerçekten çok beyinsizim ve bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum 2 yıl önce okulu bıraktım sınıfta kaldığım için bıraktım bıraktığım için gerçekten köpek gibi pişmanım millet harıl harıl çalışıyor geleceği için kariyeri için ben ise bıraktım kaldığım için gidince dalga geçerler diye utancımdan bıraktım keşke bırakmasaydım keşke gitseydim o an o kararı verdim kendi kendime kimseye danışmadan açık öğretime de gitmedim komple okulu bıraktım şimdi de gitmiyorum onun acısını pişmanlığını çekiyorum ne yapsam ne etsem bilmiyorum bilemiyorum tekrar gitme şansım olsa yemin ederim hiç düşünmeden durmadan giderim ama nasıl benden yaşça küçüklerle aynı sınıfta olmak bi taraftan da 18 yaşındayım geçti artık diye düşünüyorum açık öğretim de kurtarmaz artık 3 yıl okumak zorundayım liseyi bitirmek için ama 2 yıla askere giderim benim çocuklukta da en büyük hayalim üniversiteye gitmekti ama başaramadım hayal olarak kaldı bi taraftan da iş olarak çalışıyorum ve nasıl olacak bilmiyorum tekrar okumayı güzel bi meslek sahibi olmayı annemin benimle gurur duymasını herşeyden çok istiyorum ama yaş geçti artık bilmiyorum ne yapacağım gitsem 10. sınıfta başlarım 18 yaşında 10. sınıf gerçekten çok zor ama en zor kararları en güçlü iradeler verir ama diyelim açıköğretime yazıldım üniversiteye gidene kadar 3 yıl sonra falan herkes benimle dalga geçer yeni mi gidiyorsun diye ne yapayım gerçekten bilmiyorum hiçbir fikrim yok 3 yıla herkes büyür arkadaşlarım dalga geçer bu yaşta yeni gidiyosun niye bıraktın derler 3 yıl sonra üniversiteye yeni başlamak benden küçüklerle aynı sınıfta olmak kafamı duvarlara vururum ama geçmişte kaldı keşke bırakmasaydım keşke demekten başka hiçbir şey gelmiyor elimden ne yapayım nasıl olacak bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız yemin ederim çok mutlu olurum niye yaptın keşke yapmasaydın falan demezseniz sevinirim inşallah çözüm bulunur ve hayal ettiğim hayatı çok geç olmadan yaşarım yarın okul açılıyor...
Hem açıktan oku hem iş yap
Sadece iş yap okulu bırak zaman geçti...
Başarabilirsin geç olsun güç olmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İş yapmaya devam mı yoksa okul mu ikisi bir arada mı?