Eğitim & Kariyer Online iş önerileri? Betussssc Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fiver etsy gibi platformlarda ürün satmayı denedim dolap gibi uygulamalara ürün de yükledim başka ne yapabilirim bunlardan bir şey çıkmadı Güncellemeler8 ay Online ders vermeyi de denedim Online iş önerileri? Cevapla İş Soruları Uygulama Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Falim1sakiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Bu saydikların uzun süreç isteyen işler. Online dersten çabuk sonuç alırsın da nasıl veriyosunuz ben mesela konuları unuttum. Ders mi çalışıyosunuz tekrardan 0 2 Yorumla Betussssc 8 ay Daha çok ilk ve ortaokul matematik türkçe gibi dersler öncesinde bakıyorum tabi ki Yorumla Falim1sakiz 8 ay Aa çok iyi tamam Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay bu işi yapıcaksan otomatiğe bağlıcaksın 10 binlerce ürünü yerleştirceksin botla. ama ürünlerin tedariğini ve stoğunu çok iyi yapman gerek 0 2 Yorumla Betussssc 8 ay Yani acil para gerekiyor biraz onlar vakit kaybı şu an Yorumla acayipadamm 8 ay emek olmadan maalesef acil para gelmiyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay üni mezunusun betüş git de kpss çalış memur ol yoksa adli sicil mi sıkıntılı neden devlet memuru olma amacın yok 1 3 Yorumla Betussssc 8 ay Son sınıf öğrencisiyim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sen şu konyalı betüş değil misin yeme beni şimdi Yorumla Betussssc 8 ay Değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu saydikların uzun süreç isteyen işler.
Online dersten çabuk sonuç alırsın da nasıl veriyosunuz ben mesela konuları unuttum. Ders mi çalışıyosunuz tekrardan
Daha çok ilk ve ortaokul matematik türkçe gibi dersler öncesinde bakıyorum tabi ki
Aa çok iyi tamam
bu işi yapıcaksan otomatiğe bağlıcaksın 10 binlerce ürünü yerleştirceksin botla. ama ürünlerin tedariğini ve stoğunu çok iyi yapman gerek
Yani acil para gerekiyor biraz onlar vakit kaybı şu an
emek olmadan maalesef acil para gelmiyor
üni mezunusun betüş git de kpss çalış memur ol yoksa adli sicil mi sıkıntılı neden devlet memuru olma amacın yok
Son sınıf öğrencisiyim
Sen şu konyalı betüş değil misin yeme beni şimdi
Değilim
İnternette para kaznılmaz aq ya