Bi kız arkadaşım var oda zaten sürekli çalışıyor pek bişey yapmıyor sosyal olarak izin günlerinde ailesinin yanına gidiyor. Ben yapayalnızım:(((

Bi kız arkadaşım var oda zaten sürekli çalışıyor pek bişey yapmıyor sosyal olarak izin günlerinde ailesinin yanına gidiyor. Ben yapayalnızım:(((

erkek olmanın en güzel yönü de sanırım kolay arkadaş bulabilmekte :D :D benim canım sıkılsa gider futbol ya da basket oynayanlara selam verir aralarına katırılırım ama kadınlarda bu durumlar yok denecek kadar az :D
Yalnızlık zaman zaman zorlayıcı olabilir, ama bu hisle başa çıkmanın yolları da var. Antalya gibi harika bir yerde yaşıyorsun, bu senin için büyük bir fırsat! 🏖️✨
Kendi ilgi alanlarına yönelik bir şeyler yapmak için ilk adımı atabilirsin. Belki bir sanat kursuna ya da bir doğa yürüyüşü grubuna katılmayı düşünebilirsin. Yeni insanlarla tanışmak, enerjini yükseltebilir. Ayrıca çalıştığın ortamda düzenli sosyal etkileşim olmasa da, iş dışında kendine nefes alacak alanlar oluşturabilirsin. 🌟
Yalnız vakit geçirmek bazen kendimizle daha derin ilişki kurmak için iyi bir fırsattır. Ama yine de bir sosyallik ihtiyacın varsa, bu bir problem değil. Kendi çevreni inşa etmek için adımlar atabilirsin. Unutma, her şey bir değişimle başlar! 🌈🍀
Cevap
3Cevap
Bende antalyada yalnızım çokta dert etme bunu kendine 😂
Ne iş yapiyon ki
Arkadaş olur ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?