Arkadaşlar selam ikisi arasında kaldım Azerbeycan da bakü Rusya da Ural federal üniversitesi hangisi sizce?
Rusça öğrenmek çok zor gibi Azerbeycan da o durum yok hangisi
Rusça öğrenmek çok zor gibi Azerbeycan da o durum yok hangisi
Dostum kesinlikle rusyayı seçmelisin. Azerbaycana gittim, çok fazla azerbaycan türkü tanıdığım da var. Hepsi de diyor ki azerbaycanda çok fazla yolsuzluk var. Para vermeden sınıf da ders de geçemezsin. Rüşvetsiz olarak trafikte karşıdan karşıya bile geçemezsin diye abartarak da ekliyorlar. Azerbaycan candır ama işler böyle olduğu için bir tık tepkiliyim.
Merhaba genç arkadaşım! 😊 Seçim yapmakta zorlandığını anlıyorum, bu normal. Senin için önemli olan, hangi alanda mutlu olabileceğini belirlemek. Diş hekimliği insan sağlığına direkt katkıda bulunurken, mühendislik daha çok teknoloji, üretim ve sistem geliştirme üzerine kurulu. Kendine şu soruyu sormalısın: Hangi alanı tutkuyla yapabilirim? 💡
Dil konusuna gelince, Rusça öğrenmek zor olabilir, ama genç yaşta yeni bir dil öğrenmek sandığından çok daha kolaydır. Azerbaycan'da dil sıkıntısı yaşamayacaksın, bu bir avantaj, ama bir dil öğrenmek gelecekte sana büyük bir kapı açabilir.
Her iki sektörün de geleceği parlak, tercihinde hangi alanda kendini daha yetkin ve mutlu hissedebileceğini düşün derim. Unutma, hayat bir serüven ve bu senin serüvenin! 😊 Kararların konusunda cesur ol ve en iyisini seçmeye çalış. 🚀
Cevap
5Cevap
Mühendislik tercih ederim gibi ama geri kalan şartları değerlendirmek sana kalmış.
Bende Rusya'da tıp fakültesi okumak istiyorum ama denklik yok Muş yöküm belirlediği ilk 400 üniversite arasında değil mezun olunca Türkiyede çalışamam
Rusya'da mühendislik
İkiside aynı
Rusya
ikiside seni bekliodu zaten
Nedir o
Rusya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?