eet bu sözü 4 senelik sevgilim söyledii...
Bu söz ne demektir?
eet bu sözü 4 senelik sevgilim söyledii...
e doğru söylemiş ne var ki? yani şu an için evli olmadığınız için sadece hayatının bir parçasısın... ama evlenince hayatının tamamı olacaksın işte... yani bunu söylerken mimiklerini gören sensin ama fazla büyütmüşün gibi geldi bana... yani ordaki ŞU AN İÇİN lafı zaten , seni geleceğinde gördüğü izlenimini vermiş olması gerekiyor bence sana... yani napsın ya birgün terkedip gidersen o yüzden temkinli davranıp , hayatının merkezine koymamış gibi davranmaya çalışıyor... yani tamam biraz her yöne çekilebilen bi cümle seçmiş ama 4 senelik sevgilisine hiç bir erkek , kötü anlamda söylemez böyle bir şeyi...
Sana gereğinden fazla bağlanmam, hakettiğinden fazla değer göstermem.. hayatımın bir parçası olabilirsin ama tamamı olamazsın, gerekirse seni koparıp atabilirim hayatımdan, çünkü sen hayatımın tamamı değil sadece bir parçasısın.. ama her bütünü tamamlayan parça gibi benim için önemlisin... seni hayatımdan koparıp atarsam bile, bedenimden bir parça kopmuşçasına canım yanar... demek istemiş bence:))
Benim kolum bacağım gibisin, ama aklım fikrim değilsin :(
Her an seni kapının önüne koyabilirim mesajı vermiş
Cevap
25Cevap
Merhaba canım kardeşim.
Evet, bu sözle sana anlatılmak istenen şudur;
Sen benim hayatımın bir parçasısın; tamamı değilsin derken.
Bu durumda senin vazgeçilmez olmadığını anlatmak istiyor. Ama senden vazgeçmenin de sorunlu olduğunu anlatıyor.
Mesela bir vucut düşün. Sen o vucudun tamamı değilsin fakat o vucutta bir işlev gören bir organ gibisin.
Artık hangi organ yerindesin bilemiyorum. Adamın kalbi misin dalağı mısın böbreği misin apandisti misin bilemeyiz.
1 dakka durma ayrıl 4 senede böyleyse heralde onun elıne cocuk verdıgınde anca yarısı edersın heralde hayatının bosa 4 senen gıtmıs kusura bakma ama
zaten öyle olmak zorunda. aslında avantajda. çünkü tuvalete yalnız girmesi daha mantıklı. mesela ciğerparem ( ciğerimin parçası ) demek daha içten, daha samimi, daha sıcak. ciğerim dediği zaman çok sakatat olmuyor mu?
yani diyokı şuan tek gecelik aşka ınanırım ciddiyete önem vermem akışına bırakırım.
kim demişse iyi demiş. kişisel alan denen bir olay olmalı, insanlar nefes alabilmeli ilişki içerisinde
saçmalamış resmen face çalıntısı söz hayatımdaki diğer insanlardan bir farkın yok kendini o kadar önemli sayma demiş
Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla gibi birşey olmuş.
İyi vakit geçiriyoruz ama hepsi bu, tüm hayatımı sana göre şekillendiremem, benim arkadaşlarım, işim v.s. ile de ilgilenmem gerek diyor.
Yani hayatım o kişiden ibaret değil. Ayrılsakta önemli değil falan.
hepsi aynı arkadaşım, hepsinin allah belasını... asdfghjk boşşer.
sen iyisin hoşsun ama bi yere kadar güzelim demek !
Sadece hayatında ki sıradan biri olarak görüyormuş dediği kişiyi.
Sanırım noktalama ile ilgili bir problemi var bunu yazanın.
yani hayatımda sadce bir parçasın herşey senden ibaret değil ben bunu anlıyorum.
4 yıllık mı sen bu cocuga bıse katamamısın kafası bedenıne agır gelıo baksana
"Daha seni sevmiyorum sadece arkadaşımsın" demenin başka türü.
Kendini fasulyeden nimet sanma demiş acıkcası
yani sen onun herşeyi değilsin kızım anla işte:)
Bunu söylerken neyin kafasını yaşıyormuş :D
"g.tün kalkmasın" demek.
Aptal değilim demek istemiş. Takdir ettim.
ne bu ya
Şu demek; Aşk denilen duyguyu abartmak, hayatı onun üzerine kurmak yanlış. Aşkın bitimiyle beraber yıkımda geliyor. Anladın mı? Yıkım yaşamamak için alınan bir önlemdir bu. Her zaman açık kapı bırakılmalıdır. Bu yüzden aşk pek etkilemedi beni. Sevgilinde yada sevdiğin her kimse artık, benimle aynı fikirde.
seni s****me bile takmam demek.
faceden alınmış saçma sapan bir söz
açık ve net nesini sordunsa
hayatımda virgül olabilirsin nokta ASLA :d
Biri ona cümle kurmayı öğretmeli :(
anlatım bozukluguu :))
Saçma sapan bir söz...
"Sevgilim, şimdilik sevgilim yarınlık değil"
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar