Eğitim & Kariyer Bu mesleklerden hangisini kadına daha çok yakıştırıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Doktor Mühendis Öğretmen Avukat Mimar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu mesleklerden hangisini kadına daha çok yakıştırıyorsunuz? Cevapla Meslek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. hepsi olur 0 1 Yorumla Soran 9 ay Kardeş birini seç ya uyduruk bi soru alt tarafı😂😂
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Kesinlikle sağlık hızmetleri Kadınlarımız daha duygusal ve daha iyimser yaklasiyorlar bu sektorde en uygun meslek diyebilirim 1 2 Yorumla Soran 9 ay Ben de yakıştırıyorum üniforma da çok güzel duruyor hastanede 👍 Yorumla AŞKLA1ADAM 9 ay Kesinlikle katiliyorum Yorumla
Mehmeteer56 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 9 ay Bence öğretmen belki uniforma yok ama öğrettikleri sadece okulda kalmıyor aşıyorlar kendilerini farklı şeyleri de öğretiyorlar... 1 12 Yorumla Soran 9 ay Kesinlikle, iyi öğretmen iyi bir hayat demek çocuk için. İlkokul öğretmenime herkesten çok minnet ederim okumamı meslek sahibi olmamı sağladı 🙏 Yorumla Mehmeteer56 9 ay Yeriskinler icinde ogretmen gerekli bence Yorumla Soran 9 ay Kesinlikle öyle ama meslek değerini kaybetmeye başladı, sosyal medyaya falan oyuncak oldu çocuklar. Ne varsa eskilerde var bence☺ Yorumla Mehmeteer56 9 ay Aynen öyle kaç yaşındasın Yorumla Soran 9 ay 20 Yorumla Mehmeteer56 9 ay Tahminen neşeli birine benziyorsun sevdiğin şeylere önem veren birisin böyle değerli insan bulmak güç Yorumla Soran 9 ay Neşeliyim ama çok gevşek de değilim güler yüzlü diyebiliriz 😄 teşekkürler Yorumla Mehmeteer56 9 ay Sana bişey danisabilir miyim Yorumla Soran 9 ay Tabi Yorumla Mehmeteer56 9 ay Vaktin varsa özelden yazsam daha iyi Yorumla Soran 9 ay Burdan yazsan daha iyiydi ama Yorumla Mehmeteer56 9 ay Özel bir soru olacak buradan ban yemek istemem Yorumla
sileceğimya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Bence mühendislik daha çok yakışıyor 1 2 Yorumla Soran 9 ay Mühendis görür görmez bu kadın çok akıllıdır diyorum seviyesi beni aşıyor😂💕 Yorumla sileceğimya 9 ay Ahahhaha Yorumla
akreperkeği35 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Hepsini desem işaretleyemedim 1 8 Yorumla Soran 9 ay 😂😂 o kadar okurken ömür biter, bir tanesini daha çok sev Yorumla akreperkeği35 9 ay Beni böyle zor durumlarda bırakma 😂 Yorumla Soran 9 ay Bıraktım gitti😂 Yorumla akreperkeği35 9 ay Ama adalet değil ki böyle Yorumla Soran 9 ay Bazen de böyle olur 😂 ya da sana her meslekten verelim birer tane harem kur sultan gibi😂😂😂 Yorumla akreperkeği35 9 ay Birtane olsun benim olsun fazlasında gözüm yok Yorumla Soran 9 ay Sana avukat ayarladım o zaman içimden o geldi😂😂 Yorumla akreperkeği35 9 ay Olur insan evladıysa kabul ediyorum 😂😂 Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Kadına her şey yakışır yeterki o zihniyette olsun 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 639 cevap paylaştı. Doktorluk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hepsi olur
Kardeş birini seç ya uyduruk bi soru alt tarafı😂😂
Kesinlikle sağlık hızmetleri
Kadınlarımız daha duygusal ve daha iyimser yaklasiyorlar bu sektorde en uygun meslek diyebilirim
Ben de yakıştırıyorum üniforma da çok güzel duruyor hastanede 👍
Kesinlikle katiliyorum
Bence öğretmen belki uniforma yok ama öğrettikleri sadece okulda kalmıyor aşıyorlar kendilerini farklı şeyleri de öğretiyorlar...
Kesinlikle, iyi öğretmen iyi bir hayat demek çocuk için. İlkokul öğretmenime herkesten çok minnet ederim okumamı meslek sahibi olmamı sağladı 🙏
Yeriskinler icinde ogretmen gerekli bence
Kesinlikle öyle ama meslek değerini kaybetmeye başladı, sosyal medyaya falan oyuncak oldu çocuklar. Ne varsa eskilerde var bence☺
Aynen öyle kaç yaşındasın
20
Tahminen neşeli birine benziyorsun sevdiğin şeylere önem veren birisin böyle değerli insan bulmak güç
Neşeliyim ama çok gevşek de değilim güler yüzlü diyebiliriz 😄 teşekkürler
Sana bişey danisabilir miyim
Tabi
Vaktin varsa özelden yazsam daha iyi
Burdan yazsan daha iyiydi ama
Özel bir soru olacak buradan ban yemek istemem
Bence mühendislik daha çok yakışıyor
Mühendis görür görmez bu kadın çok akıllıdır diyorum seviyesi beni aşıyor😂💕
Ahahhaha
Hepsini desem işaretleyemedim
😂😂 o kadar okurken ömür biter, bir tanesini daha çok sev
Beni böyle zor durumlarda bırakma 😂
Bıraktım gitti😂
Ama adalet değil ki böyle
Bazen de böyle olur 😂 ya da sana her meslekten verelim birer tane harem kur sultan gibi😂😂😂
Birtane olsun benim olsun fazlasında gözüm yok
Sana avukat ayarladım o zaman içimden o geldi😂😂
Olur insan evladıysa kabul ediyorum 😂😂
Kadına her şey yakışır yeterki o zihniyette olsun
Hepsi
Seçç birini 😂😂
Doktorluk