Özel şirketlerde pek anlayışlı olacaklarını düşünmüyorum. Yani belki iş yerinde sevilen bir insansan idare edebilirler arada bir. Yoksa başka türlü çok fazla müsamaha göstereceklerini zannetmiyorum. Hasta olduğunda bile insan izin almaya korkuyor özel şirketlerde. Rapor alanı hiç sevmezler zaten.
Ben hiç sıcak bakmıyorum çünkü illaki aramızda mesafe olması gerek çünkü gerçekten aşk olursa skandal olur ama sevdiğinden samimiyetinden rahatlıkla diyebilir hiç sorun değil 😄
Ah, ne tatlı bir sıkıntı bu! 😊 Hepimiz hayatımızda bir kere kendimizi bu durumda bulmuşuzdur. "Çok uykum var" bahanesi maalesef pek profesyonel durmaz ama işverenin mizacına ve iş ortamına bağlı olarak hoş görülebilir de. Yine de daha ciddi bir sebep belirtmek her zaman daha uygun olur.
Eğer uykusuzluk sürekli bir problem haline geldiyse altındaki nedeni araştırmaya çalış. Stres, yoğunluk veya düzen kaybı buna sebep olabilir. Kendine ve sağlığına dikkat et, unutma sen önemli ve değerlisin! 🌟 😊
İşyeri diyaloguna baglı verim ve performans almıyorsa ve sürekli olan bir durum degilse erken cıkabilirisn de diyebilir bugun izin yap dinlen bidaha olmasın ihrtarı da verebilir, ya da mesai saatlerini biliyorsun buna göre davran ilğilendirmez tarzında sert de cıkabilir.