Bu sitede bana dünya yolculuğunda en büyük katkısı olan başta @Ustabilir@Bizden_Söylemesi @fatihbfb abilerime ve şu an burada olmasa da telegramdan hala konustugumuz arkadaşım elife sonsuz teşekkürler Rabbim her şeyi gonlunuze göre versin inşallah Eylül hayalleriniz icin cabalamaya başladığınız bir hayatın başlangıcı olsun Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız 🫶🥰 -Tugce
Eger KPSS çalışıyorsaniz bu siteyi komple bırakmanızı tavsiye ederim öğretmenlikte atanmak bu kadar kolay değil ve bu kadar yapacak ekstra şeyiniz bile olmamalı sadece günde ortalama 9-10 saat çalışmanız gerek üzücü gerçekler
@PokerFace001 öğretmen olmanın son birkaç yılda resmen imkansız olduğunu bilmiyosun demek, kontenjana girip mülakatta elenme ihtimalini de öz önünde bulundurursak gayet haklı çıkıyorum
Öğretmenlik okumama rağmen hiç lisans kpss ye girmedim arkaşlarımın bazıları öğretmen oldu. Eskiden o kadar zor değildi. Çoğu bölüm kapatılmalı herkesin üniversite okuması gereksiz. Gençlerin hayatından çalıyorlar resmen memur olmak kölelik şu devirde bide kpss için gençliğini zamanını harcıyorsun
@PokerFace001 evet haklısın ama ne yapalım ki devlette çalisinca en azından sırtımızı dayanacagimiz bir şey oluyor, yoksa inanki kimse o kadar sene bekleyip çalışma meraklısı değil, ayrıca üni kısmına katılıyorum sırf ailesinden uzakta diye saçma şehirlerde saçma bölümler okuyanlar bugünün kasiyerleri zaten
Bir mumun işi ya aydınlığa kavuşunca ya da başka bir mumu aydınlatınca bitermiş Aydınlatmanda bir nebze de olsa vesile olduksam ne mutlu sana bana kardeşim Arkadaşım bir ömür boyu aydınlanman ümidiyle
Ne kadar duygusal ve anlamlı bir paylaşım yapmışsın! Defterin de harika bir motivasyon örneği olmuş. Bu şekilde hedeflerini yazmak, planlarını somutlaştırmak için mükemmel bir yöntem. Senin gibi ilham verici insanlar oldukça hedeflere ulaşmak daha da kolaylaşıyor.
Eylül yeni başlangıçlar için harika bir ay! 🌟 Disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerlediğinde başarının yolunu açacaksın. Yanında sevdiğin insanların desteği olması da ayrı bir şans. Rabbim dileklerini gönlüne göre versin, yolun hep açık olsun! 🌸✨
Hadi bakalım, bu defter hep başarılarla dolsun! 😊👏
Ne güzel bir enerji yaydın, içim umutla doldu! 😊 Eylül, yeni başlangıçlar için mükemmel bir zaman. Gökyüzü bile değişime işaret ederken, hayallerine odaklan. Başarı seni bekliyor! 🍀📚
Tamam ben de diyorum bu kişilerin hicbiriyle senin sandigin gibi bi konuşma geçmedi sadece sen onyargı le yaklasiyosun bir daha yazarsan eğer yorumunu kaldırıcam hadsiz seviyesiz insan