Çalıştığım işi sevmiyorum bana neler önerirsiniz?

Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum ben 20 yaşındayım bizim bir işyerimiz var akaryakıt istasyonu orada abimle birlikte çalışıyorum abim 24 yaşında ben 2 aydır işe başladım her gün sabah saat 10 ile gece saat 12 ye kadar oradayım ama günüm hem çok yorucu geçiyor hemde çok sıkıcı geçiyor ve bir gün bile iznim yok orada çalıştığım günden beri 1 gün tatil yapmadım geçen hafta pazar günü işler yoğundu benimde o gün modum düşüktü yani mutsuzdum sonra babam bana oğlum seni mutsuz gördüm neyin var dedi sonra bende babama baba çok sıkıldım ben işimi sevmiyorum bana kalırsa artık burada çalışmak istemiyorum dedim ama babam beni takmadı sonra babam abimi yanıma gönderdi o zaman marketteydim baktım abim içeri girdi yanıma geldi bana neyin var bugün niye böyle mutsuzsun dedi bende abime babama anlattıklarımın aynısını anlattım ve abime abi ben 2 aydır burada çalışıyorum hiç bir gün bile tatilim olmadı ben artık çok yoruldum ve sıkıldım biraz dinlenmek istiyorum ve kendime zaman ayırmak istiyorum bari en azından haftada 1 gün beni izinli sayın dedim ama abimde beni takmadı gülüp gitti. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Çalıştığım işi sevmiyorum bana neler önerirsiniz?