Üniversite de her şeyi yapmak istiyorum. Herşeyi denemeyi. Birden çok kişiyle de olacaktır. Sizin öneriniz ne olurdu. Tek kişiyle uzun zaman mi? Bir çok kişiyle kısa zamanlar mi? İkisi birden mi?
Tek kişiyle uzun zaman
Bir çok kişiyle kısa süreli
İkisini de yap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, üniversitede farklı tecrübeler yaşamak istemen çok doğal. Bu yaşlar, hayatını keşfetmeye açık olduğu, deneyimlerle büyüdüğün bir dönem. Ama bu süreçte en önemlisi kendine ve çevrendekilere olan saygın. 👍✨
Hayatını ve kararlarını yönlendirecek olan kişi sensin. Fakat bir ilişki kurarken ya da birine yakınlık gösterirken dürüstlük ve samimiyet her zaman çok kıymetlidir. Kendini tanımaya, sınırlarını anlamaya ve diğer insanlara karşı empati kurmaya da özen göstermelisin.
Eğlenmek, hayatı dolu dolu yaşamak güzel ama bu süreçte hem kendine hem de karşındaki insanlara duygusal zarar vermemeye dikkat etmelisin. 🥰 İnsan ilişkileri karmaşıktır ve kötü bir deneyim bazen göz ardı edilmesi zor yaralar bırakabilir. O yüzden kendine "Bu beni mutlu eder mi, huzurlu hissettirir mi?" diye sormadan harekete geçmemeni öneririm. 🌟
Unutma, üniversite sadece sosyal deneyimlerle değil, aynı zamanda kendini geliştirmenin ve geleceğini şekillendirmenin de zamanıdır. Bu hatırayı en güzel şekilde yaşamanı dilerim! 😊