Ticari araç alacağız nasipse, ben istiyorum ki aracın parasını ben vereyim elimden geldiğince.
270 bin tl param var. 300 bin tl lik araç baktım ama beğenmediler, iyi bir araca bak üzerine biz koyacağız diyorlar.
İşi beraber yapacağız. Ailemle aramda senin benim gibi problemler yok.
Şimdi bir araç daha baktım 435 bin tl. 170 bin tl destek olsalar bu kötü bir durum mu sizce?
Aracı uzun yolda kullanacağız ve dediğim gibi araç ailenin aracı olacak. Kazanç da ailenin kazancı.
270 bin tl param var. 300 bin tl lik araç baktım ama beğenmediler, iyi bir araca bak üzerine biz koyacağız diyorlar.
İşi beraber yapacağız. Ailemle aramda senin benim gibi problemler yok.
Şimdi bir araç daha baktım 435 bin tl. 170 bin tl destek olsalar bu kötü bir durum mu sizce?
Aracı uzun yolda kullanacağız ve dediğim gibi araç ailenin aracı olacak. Kazanç da ailenin kazancı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zafen soylemisler iyi bir araca bak diye uzerine koyacaklarini da soylemisler, o haled e yarisini sen koy yarisini onlar veya yariya yakinini onlar koysunlar
Abla başarmak istiyorum. Hepsini ben koymak istiyorum, ya da minimum şekilde koymalarını istiyorum. 165 170 bin çok mu acaba? 270 bin de ben koyacağım
O ilerde sorun olur, yani bu araci ben aldim zaten moduna gecebilirsin, araba benim diyebilirsin sinirli bi aninda, veya benim arabamla ticaret yaptik zaten gibi dusunebilirsin. O yuzden esit ya da senden az bir farkla az yatirim yapmalari daha mantikli
Aramızda öyle bir problem olmaz abla ama sonuçta araç da kazanç da ailenin olacak. Belki de dediğin daha mantıklı, sonuçta kendileride bu şekilde istiyorlar.
Yani gönlüm isterdi ki daha fazla param olsun, ailemin de birikmişini daha az alayım ama yok işte, fiyatlar da artacak ileri tarihe atarsak
En iyisi uzatmamak sanırım. Belki de iyi olacak bir işi bu şekilde düşünerek erteleyip zor a sokacağım. Ya da modeli düşük araç alıp daha da masrafa gireceğim. En iyisi büyük sözü dinlemek.
Ablacim sen dedigimi yap, ilerde senin de icine oturur. Yani onlarda bunun farkinda bence o yuzden daha fazla katki saglamak istiyorlar
Tamam ablam, dediğin gibi yapacağım. Allah razı olsun, desteğin için minnettarım 🙏🌸
Rica ederim ablacim. Suanda sen iyi niyetle bakiyorsun, ama zaman cok seyi degistirebiliyor. O yuzden en mantiklisi ailenin dedigi gibi
Doğrudur abla, büyüğümsün, benden daha olgun, akıllıca düşünebiliyorsun. Muhtemelen ailem de senin gibi düşünüyor
her şey ortaksa araç neden sıkıntı oldu sana? Saf mısın madem ortaklar araca da ödeme yapsınlar
Sıfır ticari zeka 😅
Sen daha cümle kuramiyorsun citlenbik 😂
Çok gıcıksın ama çok da tatlısın, neden böylesin?
Etme
Neden?