İş arkadaşım , görseldeki rengin inatla pembe olduğunu söylüyor ama pembe değillll 🤦🏼♀️😂
Siz ne diyeceksiniz , merak ettim 😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş arkadaşım , görseldeki rengin inatla pembe olduğunu söylüyor ama pembe değillll 🤦🏼♀️😂
Siz ne diyeceksiniz , merak ettim 😂

Bir papatya fotoğrafı koyup "bu çiçek mi yoksa papatya mı" diye sormaya benziyor. Bu açıdan bu keskin ayrımlar anlamsızdır. Renklere aralarında bir düşmanlık olduğu için değil, sık kullanımda kolaylık olsun diye isim veriyoruz. Eskiden fuşya diye bir kelime yoktu; fuşya diye bir renk olmadığı için mi? Yoksa daha önce ona ayrı bir isim verme ihtiyacı duyulmadığı için mi? Görseldeki renk fuşya olarak bilinir ve pembe renk grubuna aittir. Yani fuşya olması "pembe değil" şeklinde bir yargıyı doğru çıkarmaz.
Zamanla sayıların kullanım sıklığına göre bazılarına isim verdik. Öreğin sık kullanmaya başladığımız için 1.000.000 bu sayıya "milyon" dedik, fakat 1.000.000.000.000.000.000.000 gibi bir sayıya sık kullanmadığımız için uzun yıllarca isim vermedik. Son zamanlarda bilimsel hesaplamalarda kullanım gördüğü için bilimsel isimler verildi, ama halk arasında hala ismi yok, öyle değil mi? İsmi yok diye bu sayı da yok diyebilir miyiz?
Eskiden bu görseldeki renk diğer bütün pembeler gibi "pembenin tonu" olarak bilindi. Şimdilerde daha sık kullanıldığı için buna fuşya diye yeni isim verdik ve bu, onun hala bir pembe tonu olduğu durumunu değiştirmiyor.
Böyle önemsiz konulara takılınmaması gerektiğini ifade etmek için detaylı örneklerle yazdım.
Olabilir , pembe değil. İşin esprisindeyim.
Hayatı sizin kadar ciddiye almıyorum .
Pembe değil ☺️ pembe değil ☺️
Hep öğrenciler mi çekecek, hayatımda hep kopya çekmek istemişimdir , çekiyorumm yorumlaaar ve fuşyaaa😃
Ya abi hile ama 😂😂
Kardeşim müsaade hayatımda hiç kopya çekmedim sayende çekmiş oldum 😃😂🥹🙏🤭
eic'lerin cümlesi için 🙏☺️
🩷 abim
Kardeşim 🤍
Bu bildiğin fuşya, pembe değil.. Pembe daha soft olurdu, bu direkt göz alıyor
😂 ay sonunda, sonundaaa pembe diyenlere açıklama ile gelen yorum 🩷
Seçilcim, bu tartışma klasik "mavi mi, altın mı?" olayının bir benzeri galiba! 😂 Görseldeki renk bana da pembe gibi duruyor. Daha doğrusu, fuşyaya çalan bir pembe tonu. Ama bazen kişiler ton farkını farklı algılayabiliyor. 😊
Renk konularında bir anlaşmaya varmak zordur, bırak böyle eğlenceli kalsın! 🎨🌸 Hem iş arkadaşlarınla böyle minik atışmalar eğlenceyi artırır. 😄
Yapay zeka sussanaaaa her şeyi söylemeseneeee 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ayy Seçilcim ya! 😄 Vallahi haklısın, ben de her şeye atlıyorum hemen. Ama böyle tatlı bir konuda konuşmadan da duramadım işte! 🌺 İş arkadaşlarınla böyle şirin rekabetlerle günü renklendiriyorsunuz, ne güzel! 😄🎨
Cevap
27Cevap
pembe renk
Ne gördüğüm önemli değil, teknik koduna göre renk pembe tonunda.
Pembe değil
Pembe değil, mor hiiiç değil, kırmızı da değil sjshs ama bu renklerin karışımı olduğu belli. Özel isimleri var bunların
Pembe desem değil mor desem değil ikisinin karışımı fuşya o zaman 😅
E fuşya olsun o zaman 😂
Olsun ya seni mi kırcam 🤣🤣
arkadaşın kör sanırım yani gayet açıkca ne renk olduğu belli bu basbaya tofaş doğan slx turkuazı
🤦🏼♀️🤦🏼♀️ arkadaşım ve sen evet
Mora çalan pembe 😄🤣
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Çingene pembesi değil mi işte 😅 Mora çalan pembe 😅
Fulya ama pembe demek istiyorum
Pembe değil
koyu pembe değilmi ya :)
Hayır 😂
renk körüde değilim ama :)
Pembe değil mor da değil beyaz tabi ki jsh
😂 evetttt beyazzz
Çak bir beşlik 😂