Yazıklar olsun memeleket ne hale geldi. Giden koskoca bir hayat?

Arkadaşlar ben erzurum üni versitesi elektornik eloktronik mevzunu birisiyim. Derece ve birçok başarı ve yine birçok diploma ile okulu bitirdim. Danimarkada uzmanlık ve dr mida yaptım. Ama bu süre zarfı icindede birçok diploma aldım mesela bilgisayar işletmeciliği, iha sina pilotluğu, ilk yardım, pazarlama ve akla dahi gelmeyecek ve önemli diplomalar daha. Ve almanca ingilizce ve iskondilavca dillerini biliyorum. Ve birçok spordalindada derecelerim ve lisanslarım var. Ve başarılarım onur belgelerim yani varda var. Neyse bunları dememin sebebini biraz sonra anlayacaksınız yalnisanlamayin kendimi övmüyorum. Neyse geçen günlerde fransada nam yapmış bir üniversiteden beni aradılar doç burada yapmak istermisiniz diye işte yol yemek barınma herşeyi biz karşılıyoruz hatta burada fransanın milli savunma sirketindede bölüm bas mühendisi olarakda sizi aramızda görmekten gururduyariz diye. Yav bende dedimki turkiyeye gidiyim orada kurulu düzenimi yapıyım firma adı vermiyecem gittiğimde bırakın barınma yol yemek haklarını karşılamayı bana şuanda itü den öğrenciler sırada ne yazıkki diye cevap aldım. Bu arada buda savunma şirketi. Yav çıldırdım nasıl olurda bir ülkedeki milli savunma kuruluşu bana sahip çıkmaz hadi onu boş ver fransa beni istiyo ve diyer devletlerde buna dahil ve beni sadece erzurum üniversitesi çıkmalıyım diye ellerinin tersi ile ittiler. Bende şu an fransadayim büyük ihtimal kabul edicem. Ama şunu söylemek istiyorum birçok deneyim birçok kitabım birçok projelerim var hemde bu projeler milyar dolarlık projeler bunları saklıyorum ve bana gerçekten kim daha fazla değer veririse bunları onlarla paylaşıcam diye kendime yemin ettim. Gerçekten yazıklar olsunki artık arkamız olmadan referans olmadan torpilimiz olmadan memlekette adım dahi atamayacaz ona korkuyorum. Sizlere başarılar arkadaşlar kusura bakmayın beni bunu yapmaya zorladilar. Sizce ne düşünüyorsunuz. Bu yazıyıda kızgınlıktan yazıyorum sizlere anlatmak istedim. Kendinize iyi bakın. yorum yapmayıda unutmayın
Yazıklar olsun memeleket ne hale geldi. Giden koskoca bir hayat?