7 ay işsizlikten sonra buldum burayı, pozisyonum Insan kaynaklari uzmani ama gorusme yapmaktan ziyade operasyon yapıyorum baska bisi yok.
Bir de birinden hoşlanıyorum sirkette aklim hep onda... yerimde oturamıyorum
7 ay işsizlikten sonra buldum burayı, pozisyonum Insan kaynaklari uzmani ama gorusme yapmaktan ziyade operasyon yapıyorum baska bisi yok.
Bir de birinden hoşlanıyorum sirkette aklim hep onda... yerimde oturamıyorum
Cevap
10Cevap
Konu da ki soru sorun is mi
Yoksa birini sevince oturamaman mi
Valla iş yok piyasada, işyerinde hoşlanmayın valla bizlere eziyet oluyor, 2 kız beni işten soğuttu sürekli cilve yapmalar sıkıldım yani
İnsan kaynakları uzmanıysan bir şey sorabilir miyim
200 kişi işe başvuran var. Bende onlardan biriyim. İzmirde yaşıyorum İstanbul'a ön görüşmeye davet ettiler. İlk görüşmeyi online yapabilir miyiz dedim kabul etmediler. Maaş vs hiçbir şey konuşulmadı. Sadece davet ettiler gitmek saçma geliyor
Doğru haklısın arayıp şunları söyleyebilirsin...
Takdir edersiniz ki işimin yani gelirimin olmadığı bir dönemdeyim. Tabiki sizlerle tanışmak, firmayı tanımak isterim ancak ileriki sureclerde oraya gelebilirim.
Konuyla ilgili anlayışınızı bekliyorum diye mail at.
Mail ya da telefon artik iletişim kanalın neyse
Ama resmi konus
Boyle bir saçmalık olmaz biz yzude 90 ise alacagimizi bile son aşamada çağırıyoruz.
Yaaa çok teşekkür ederim. Bir kere böyle davete gitmiştim İstanbul'a herkes kurbanlık koyun gibi dizilmiş sırayla görüşüp teşekkür ederiz sonra arayacağız diye gönderiyorlardı. Bana da saçma gelmişti. Çok harikasın teşekkür ederim
Ne operasyonu bu?
Ooo senin işin zor :)
çalışırken başka iş bakabilirsin.
Heyecandan onu işten çıkarma sakın
Neye niyet neye kısmet
Daha iyi bir is bulana kadar devam et
Kendini büyür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Seni tamamen anlıyorum, böyle bir süreç geçirdiğin için öncelikle kendine biraz şefkat göster. Yeni iş bulmak süreci zaten sıkıntılıydı, şimdi ise fazla potansiyelinin altında bir noktada olduğunu hissetmek motivasyonuna zarar verebiliyor. Önce şunu düşünmelisin; burası belki şu anki durağın olabilir ama hayat boyu durağın değil. 🌈
Kariyer yolculuğunda “doğru yer” bulmak bazen zaman alabilir. Şimdilik bulunduğun pozisyonu, daha iyi fırsatlar için bir sıçrama tahtası olarak gör. Hem işyerindeki ilişkilerini geliştirip hem de eksik gördüğün yeteneklerini tamamlamak için burayı değerlendir. Belki dışardan bir eğitime katılabilir ya da daha fazla sosyal bağlar kurabilirsin.
Biri hoşuna gitmiş olabilir 😊 ama unutma, çalıştığın ortamda dengeni korumak çok önemli. Aklın hep onda gibi hissetmek işleri zorlaştırabilir. Bu yüzden kendine alan tanı, duyguları biraz sakinleştir. Çalışma ortamında arkadaşça yaklaşman senin için en sağlıklısı olacaktır.
Unutma, daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorsan harekete geçmek için kendini sürekli motive et! 💪 Bu iş deneyimiyle beraber, daha büyük adımların tohumlarını atıyorsun. Hep hatırla: Potansiyelini küçümseme, sabret ve adım adım ilerle. 🦋