İşten çıkmakla haklı mıyım?

Arkadaşım bir çay bahçesinde çalışıyordu 4-12 bazen 1 günlük 500 alıyordu sonra o köye gitti onun yerine dün ben girdim normalslıştım işte her şeyi yaptım temizlik, çay doldurma, servis, bulaşık 12.30 saldı ertesi gün 12 de öğlen gel dedi tadilat var gittim sonra 8 gibi sordum ben bügün erken geldim kaçta çıkcam dedi aynı ama erken geldim dedim diyo ee sen kacta çıkmak isityon aynı dedi suratım asıldı sinirden ağladım biraz belli etmeden sonra dedi yarın da 12de gelcen çalışcan dedi sıkıntın mı var dedi tamam yok dedim (o an li mallıkla) sonra adam dedi ben gidiyom sen kapatırsın dukkanı en son 12.50 de kapadım adamı aradım söyledim ben saatleri 4-1 sanıyodum çok fazla çalışma saati bana diyo ee sen ne yapıyodun iş olarak otoruyodun bende e otursam bile işe gelmişim 13saat 500 dedim dedi böyle bu em başından demedin niye bende çyle olduğunu bilmiyom dedi sonra dedi bugum veridğim 500den 250geri bırak dün yarım çalıştın sayılır o zaman bende bıraktım kasadakileri hesapladım yazdım adama dedi yarım bakcam sadece anahtarini vercem yarın sizce kötü mu yaptım çıkmakla haksızlık mı ettim bilmiyom dün eşek gibi çalıştım o parayla anca paket alanildim bğgünnde 13saat 250 geçti. Elime toplam

İşten çıkmakla haklı mıyım?