21. yyda, erkeklerin de yapmaması gerekir. Sen bu işi kabullenebiliyo musun? Öküz yerine insanın hmmallık yapması, forklift yerine insanın ağırlığı taşıması?
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Knk haklısın ama ben yapmaya laf etmiyorum sadece kadınların bencillik yapmaları sinirimi bozuyor
Abla aynı şey değil inşaatta o hamallık. ilen aynı şey değil valla değil bir tane cebbo gibi ustanın yanında sen çalış bir gün sadece dayanırsan ben kendimi damdan atarım
Birlikte alçı sürüyorlardı her işi yapıyordu kadın. Yapan kadınlar var yani ama birileri bunların duyulmasını istemiyor erkeklerin gururu kırılmasın diye.
Tamam git asker ol ama gönülden istediğin için ol. Gerçekten isteyerek ömür boyu askerlik yapacak çok nadir erkek duydum Çünkü çoğu kişi bunu çaresizlikten yaptığını anlatıyordu (erkekler)
Askerlik ilende aynı değil sen dünyanın neresine gidersin git kadın olduğun için illa bir kıyak gerçekler ama erkeksen ve paraya ihtiyacın varsa ezerler benim 5 dakika oturup nefes almama izin vermiyordular o sıcağın altında
Askerlik ve inşaat bir değil kadın askerler seçim yapıyor bunu göze alıyor yani yapmak zorunda değiller doktorda olabilirler asker olmak onların seçimi ama inşaata senin seçimin değil mecbur kaldığın için bu yüzden anlayamazsınız
Silah değil ama silahtan beter şeyler aile zoru ilen çıkmak isteyince herkese rezil ederdiler babasına benzedi diye benim zoruma giderdi bunu demeleri hep susardım giderdim bu yüzden bu sinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
21. yyda, erkeklerin de yapmaması gerekir. Sen bu işi kabullenebiliyo musun? Öküz yerine insanın hmmallık yapması, forklift yerine insanın ağırlığı taşıması?
Knk haklısın ama ben yapmaya laf etmiyorum sadece kadınların bencillik yapmaları sinirimi bozuyor
Ne gibi bi bencillik?
Komşumuz inşaatta çalışırken karısı onunla taşıma ve temizleme işi yaptı hem de 1 ay boyunca. rahatsız olduğu için daha fazla yapamadı.
Rahatsızlığı zaten vardı ona rağmen yaptı bir yandan da evde temizlik yapıp çocuk baktı. Kocası ise öyle değil
Abla aynı şey değil inşaatta o hamallık. ilen aynı şey değil valla değil bir tane cebbo gibi ustanın yanında sen çalış bir gün sadece dayanırsan ben kendimi damdan atarım
Birlikte alçı sürüyorlardı her işi yapıyordu kadın. Yapan kadınlar var yani ama birileri bunların duyulmasını istemiyor erkeklerin gururu kırılmasın diye.
Valla bir sürü erkekle çalıştı o kadın ustadan falan anlamam çaycılık da yaptı ustalık da
Asker, tır şoförü, kurye olan kadınlar zaten var. Yani çok saçma şu sorun.
Aynı şey değil valla değil kocası ilen beraberlen normal olabilir ama zalim bir ustanın emrinden hiç bir kadın bir gün boyunca hammallık yapamaz
Hamallık ne diye baktım da internetten, o kadın da bunları yapıyordu zaten
Askerlik daha zordur
aynı şey değil dediğim bu yüzden bir gün aynı şartlarda çalışmanızı istiyorum
Hamallık Seviyesi var en zor hammalığı yapamazsınız bunu çok eminim
Tamam git asker ol ama gönülden istediğin için ol. Gerçekten isteyerek ömür boyu askerlik yapacak çok nadir erkek duydum Çünkü çoğu kişi bunu çaresizlikten yaptığını anlatıyordu (erkekler)
Sana yapabilen kadını zaten anlatıyorum ama işine gelmediği için bunu kabul etmek istemiyorsun. Gururunu okşamaya devam et.
Ülkede yeteri kadar katlediliyoruz bir de gelmişsin saçma sapan kadınlara çıkışıyorsun başka hiçbir sorun kalmamış gibi
Askerlik ilende aynı değil sen dünyanın neresine gidersin git kadın olduğun için illa bir kıyak gerçekler ama erkeksen ve paraya ihtiyacın varsa ezerler benim 5 dakika oturup nefes almama izin vermiyordular o sıcağın altında
Kadında aynı şekilde dinlenmeden çalışıyordu.
Yani şu sorumun kadın katli ilen ne alakası var gören kadınların katledilmesine destek verdim sanar yapmayın böyle lütfen
Askerlik daha zor canını tehlikeye atıyorsun ve ağır ekipmanlar taşıyorsun dağ başında olduğunda
İşte sorunun direkt akılla alakası yok zaten o belli oluyor
Askerlik ve inşaat bir değil kadın askerler seçim yapıyor bunu göze alıyor yani yapmak zorunda değiller doktorda olabilirler asker olmak onların seçimi ama inşaata senin seçimin değil mecbur kaldığın için bu yüzden anlayamazsınız
Abla tamam senin dediğin okey sensin haklı
Yani komşumuzun karısını da seni de kafanıza silah dayayarak soktular işe 🤣
Silah değil ama silahtan beter şeyler aile zoru ilen çıkmak isteyince herkese rezil ederdiler babasına benzedi diye benim zoruma giderdi bunu demeleri hep susardım giderdim bu yüzden bu sinirim
Onların lafına göre hareket etmekte senin seçimin
Çaresizlik işte ne anlarsınız
Ondan sonra erkolar öldürülsün diyorlar aw
Hiç sorma bir gün çalışsınlar diye canıma bile kıyarım anlasınlar
7 aydır dayanıyorum
Ya git işine git yalancı
Oğlum inşaat bitti bile, oturum başladı
Yav he he he he