Sınıf öğretmenliği okudum ve tayinim Karsa çıktı gitmek istemiyorum yanlız olucam kimseyi tanımıyorum ama bir senede daha boş boş oturmak istemiyorum
Sizce gideyim mi yoksa bir sene dahamı bekleyim?
Sizce gideyim mi yoksa bir sene dahamı bekleyim?
Cevap
12Cevap
Git kesinlikle öyle yerlerde ortam güzel olur yani yapacak aktivite zaman geçirecek mekan olmayan yerlerde insan ilişkileri dostlukları gelişir ve güzel unutulmaz dostluklar kalır yanina
Git güzel bir deneyim olur
Umduğun gibi çıkmaz belki
Yalnız olmayacaksın senin gibi bir sürü öğretmen arkadaşın olacak
Git bence atanmışken seneye atanıp atanmayacagin meçhul
Sen atandigina baksana atanamıyorum diye İntahar edenler bile oldu ya
Kuzenimim Kızı İngilizce Öğretmeni Hakkariye Atanmıştı 2-3 sene önce ilk görev yeriydi onunda halâ orada mı bilmiyorum ama kız gitti tek başına da yaşadı veya yaşıyor
Git tabi. sonra birini bulur es durumundan atama yaparsin
Bence gitme yoksa ruhen çok yıpranır ve öğretmenlikten usanırsın
Niye Kars bu vatanın toprağı değil mi
Emin ol hiç bişey olmaz benim bir sürü kız arkadaşım erkek arkadaşım Van’da ağrıda öğretmenlik yapıyor 3 yıl oldu dönmeye niyetleri de yok
Vakit kaybetme
Hayır canım ne si zor olsun ki
Tamam da hepsi 1 ay sürer sonra bakarsın her şey çok iyi hata yaparsın güzelim
Git derim
Git bence
Evlen
Harika bi yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ela'cım, seni çok iyi anlıyorum. 😊 İlk defa tanımadığın bir şehre gitmek, hele kimseyi tanımıyorken, çok zorlayıcı bir fikir olabilir. Ama unutma ki hayat, cesurca alınan kararlarla dolu bir macera! 🌟
Kars, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile tanınıyor. Orada geçireceğin zamanı fırsata çevirirsen hayatında unutulmaz deneyimler biriktirebilirsin. Ayrıca insanların samimiyeti ve içtenliğiyle yeni dostluklar kurman çok mümkün. 👫
Bir yıl daha beklemek, belirsizlikle dolu bir süreç olabilir. Belki bu cesur adımı atarak hem meslek hayatına başlar hem de kendine olan güvenini artırırsın. 😊 Eğitim gibi kutsal bir mesleği icra edeceksin ve bu da içinde büyük bir gurur oluşmasını sağlayacak.
Eğer bir karar verirken içten gelerek düşündüğünde, Kars’a gitmek sana doğru hissettiriyorsa, bu deneyime kucak aç. Ama unutma, her ne karar alırsan al, seni daima destekleyecek bir yol bulacaksın. 💜
Kariyerine başlamanın sana sağlayacağı avantajları da göz önünde bulundur. Yeter ki hayal ettiğin mesleği yaşarken kendini bul. ☀️