İstifa etmeye karar verdim birazdan edeceğim ne yapabilirim etmeden önce?

6 buçuk aydır ailemin ısrarı ile çalıştım ama onları da ikna ettim sonunda. Haftada 6 gün günde 12 saat çalıştım. Maaş olarak ise 10-15 bin arası verdi. Sigortam da yok. Kendisi CHP belediye başkanı yardımcısı ve 50+ bin maaş alıyor. Üstüne zorla tarihi geçmiş ürünleri sattırmaya çalışıyor. Adam marketi sattı ama onun kirasını bile ödemiyor. Markette mal kalmadı zaten küçük bir yer. Beni küfür ederek kovmuştu zamanında ama ailem yüzünden geri başladım. Ben çıkmak istedim uzun süredir hatta 1 ay önce dedim çıkacağım bana ay sonunu bekle adam buluyum dedi ama bulduğu adam da para vermezse ben çalışmam demiş. Ben gidince kim açacak marketi bilmiyorum. Bu zamana kadar beni ezdikçe ezdi. Adamın yalakası çok zaten. Herkes işime iyi diyor, çıksan boş gezip me yapacaksın diyorlar ama ben boş gezmeyeceğim üniversite sınavına hazırlanacağım. Birazdan aramayı düşünüyorum ama bende sosyal fobi mevcut olduğu için ne diyeceğim ne yapacağım bilemiyorum. Ailem de hiç destek vermiyor. Burası eczane-hastane-okul-jandarma/polis karakollarının kesişiminde. Hepsine de derdimi anlattım ama biri bile yardım etmedi. Yandaki eczanedeki patronun yalakası bile çıkıp ne yapacaksın diyor 10 bin alıyorum diyorum iyi iyi diyor. Adam pazar günü tatilinde bile beni arıyor marketi açmam için. Ne yapmalıyım? 23 yaşımdayım.

Güncellemeler
10 ay
Güncel.
Güncellemeler
10 ay
Güncel, lütfen yardım edin.
İstifa etmeye karar verdim birazdan edeceğim ne yapabilirim etmeden önce?