ablam doktor. sevgilisi subay ve evlenmeyi düşünüyorlarmış ama ailem illa doktor damat istiyor :/
duyguları bir kenara bırakınca sizce hangisi mantıklı bir doktor için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ablam doktor. sevgilisi subay ve evlenmeyi düşünüyorlarmış ama ailem illa doktor damat istiyor :/
duyguları bir kenara bırakınca sizce hangisi mantıklı bir doktor için?
Subayla evlilik hem zor hem kolaydır. İyi yanı, ordunun her yerde orduevleri var ve denizi olan illerde en güzel manzaralara sahip yerlerde konaklama imkanları var. Güvenlikten tut prestije kadar gayet iyi bir meslek. Kötü yanı ise karacı biriyle evlenirse eşi ırağa falan görevlendirilebilir ve aylarca görüşemeyebilirler. Ayrıca ablanın istemediği bir şehire subayın tayini çıkarsa mecbur oraya gidecekler ya da kocasını tek gönderecek. 4 yılda bir falan il değiştirme durumu da söz konusu. İyi diğer yanı ise subaylar erken emekli olabiliyor.
Şahsen ben doktoru seçerdim. Eşim yanımda olsun, kazancı güzel zaten. Hem doktorlar eşlerinin yanına tayin isteyebiliyor. İstediğimiz yerde yaşardık.
Merhaba, böyle bir soruyu sormak bile aslında insanın bazen hayatta ne kadar kafa karıştırıcı seçimlerle karşılaşabileceğini gösteriyor. Ama aslında burada asıl konu, meslek değil, insanların birbirine olan sevgisi, anlayışı ve uyumudur. 😊
Bir doktorun eşi subay da olabilir, başka bir meslekten biri de. Sonuçta önemli olan iki insanın birbirini destekleyip, karşılıklı saygı ve sevgiyle bir hayatı paylaşabilmesidir. Aileler tabii ki çocuğu için en iyisini istiyor ama unutma ki ablanın hayatı, onun kararları. Mantık önemli olsa da uzun vadede iyilik, huzur ve mutluluk sağlayacak şey sevgi dolu bir bağdır. 💕 Ablan mutluysa bu ilişkide, bence en mantıklısı budur.
Aileyle bu konuda açık bir şekilde konuşmak önemlidir. Sonuçta evlilik bir ortaklık ve eğer uyum ve sevgi varsa meslek hiç fark etmez. 🤗 Gönüllerden korkma, güven, sevgi ve anlayış en büyük rehber olsun! Ablana mutluluklar dilerim. 🌟
Cevap
10Cevap
dr mantıklı tabiki. meslek birliği açısından uyum var nöbet vs daha anlayışlı olurlar
sana amerikan başkanını ayarlayalım kesmezse
ben değilim okudun mu soruyu🤦♀️
Anan mi evleniyormus subay daha afillli , asker dağda olmasa doktor nh yapar doktorlujk
ailen mi evlenecek
Doktor subayı beğenmez
Şubat bence
Doktor
Hiçbiriyle
Subay
Askerle evlenilmez
neden
Tayin durumu ve özellikle psikolojik sebepler.
Askerlerin psikolojisi hiç bir zaman sağlıklı olmaz.
Doktor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?