Bu kariyer ne saçma şey saçma sapan şeyler ya?

2 gram para kazanmak için ilkokul ortaokul lise yks tyt öys bilmemne daha sonra üniversite önlisans lisans yüksek lisans doktora bilmem ne evrağı raperu belgesi derecesi. Geliyorsun 30 yaşına saçma sapan S*k gibi kağıtlar beyninin içini içini yiyor bunun daha işi de var saçma sapan iş elbiseleri dar dar asistanlık o iğrenç dar çorap kokuları gökdelenler günde 100 kez gelen postalar mesajlar haber uçurtmalar saatte 10 kez asansöre inip çıkmak sabah herkesin kahve içip gözlük takması bilgisayardan Evrak dosya taramak kaşe imza S*k işe gelip gitme trafik arabalar bağırış kavga dövüs küfürler ter kokanlar ceketli kravatlı erkekler jartiyerli topuklu kadınlar bilmem ne dedikodular işte aşağılamak çay getirmek sürekli kağıt yalamak. 2 gram para için değer mi bu saçma sapan kağıtlara uykusuzluğa haftada sadece 2 gün izne elalemle el ele kol kola girmeye ya değer mi! Asla bu tür şeyler yapmam git tiktokta kendini sergile daha iyi bu şekilde yaşamaktansa zaten yıllarca alacağın parayı 1 haftada toplarsın öyle yaşamayı tercih ederdim ben. Kariyer kadar saçma bir şey yok millet nasıl övüyor bunu. Birde 10 sene daha çalışınca artık buruşmuş oluyorsun saçların beyazlıyor zaten işin sonunda 45 yaşına geliyorsun. 20 sene s*k gibi oku 20 sene de s*k gibi çalış hepsi 2 gram para için gitti zaten hayat bitti. Özgür olurum daha iyi bu ne saçmalık. Ben kariyer yapmadım yapmam da ailemde giren var binlerce pişman görünen köy kılavuz istemez. Benim geleceğim böyle olmaz ben kuşlar gibi olacağım. İnfluencer olurum daha iyi.

Bu kariyer ne saçma şey saçma sapan şeyler ya?