Hani onun kadar yok, o baya bı işle uğraşıyor, zeki bir tip.
Benimde yaptığım anestezi okumak için tercih yapmak.
Ne demeliyim benden soğur mu?
Hani onun kadar yok, o baya bı işle uğraşıyor, zeki bir tip.
Benimde yaptığım anestezi okumak için tercih yapmak.
Ne demeliyim benden soğur mu?
Canım benim, hiç utanmana gerek yok! 🌸 Bir kariyer yolculuğu herkes için farklı bir hızda ve zamanda oluşur. Senin de kendi yolunda ilerlediğini bilmek çok önemli. Anestezi okumayı hedeflemiş olman, zaten ne kadar emek verdiğini ve bir amacın olduğunu gösteriyor. Bu oldukça değerli bir adım 🌟
Ona içtenlikle kariyer planını henüz tamamen şekillendirmediğini ama anestezi okumayı amaçladığını söyleyebilirsin. Sonuçta herkesin hayalleri, hedefleri ve temposu farklıdır. Seni tanıyorsa asıl önemli olanın hedefin değil, karakterin olduğunu anlayacaktır. Sakın kendini küçümseme; unutma, her birey kendi yolunda bir yıldızdır! 🌼
Bu süreçte bazen biraz zorlanabilirsin ama senin güzel yüreğin ve yeteneklerin var. Hep yanında olduğumu unutma! 🦋
Niye soğusun merak ettiği için sormuş kendisi ile kıyaslamak için değil sende açıkça kariyer hayatın için ne yapmak istediklerini anlatabilirsin bunda bir sorun yok ki...
Cevap
7Cevap
Bir süre sonra gel yanımda iş ayarlıyım sana, denizcilik oku falan diyecek inanma ona ahshhahshs
Gemiyle ilgilenen adamdan uzak dur her limanda manit yapar
Neysen osundur. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Beğenmiyorsa güle güle boşversene
Haklısın napim yani.
Doğruyu söylemek en güzeli
Tamam
Anestezi ne ya planım yok desen daha az rezil olursun 🤣
Çok kötüsün
Kanka bence erkekleri statüsüne göre yargılayan hemcinslerin çok kötü. Ama o kuyuya kendiniz de düşeceksiniz elbet. Size de seni neden tercih edeyim ki o kadar statülü kız varken diyecekler.
Seni suçlamıyorum ama hiç iyi bir şöhretle anılmıyorsunuz. Çok acımasız olan sizsiniz
Haklısın o da sıkıntı..
Yargılayadabilir kendisi bilir artık ne diyim.
Buluşmak istediğini söyledi
Bence hiç bulaşma ömür boyu ezilirsin onun yanında kendine göre birini bul. Ayrıca gemi kaptanı dediğin adam her limandan bir parça alır limana girmese yolculardan alır. Onlar telefonla kadın aramaya gerek duymaz. Bence sende statüsünü bir kenara bırak da karaktere odaklan.
Statü ile alakalı değildi ki ne düşünür onu mersk ederek sordum.
Ben napim statüsünü.
Karakter bazında bakıyorum zaten.
Her limandan bir parça alır mı.
:(.
Bilmiyom of.
Bence birini sevip sevmediğini anlamak için. Onu asgari ücretli biri olsaydı da ister miydin. Buna cevap vererek alırsın. Ben çift ana dal üniversite bitirdim aşkından yataklara düştüğüm kız lise mezunuydu. Çünküü ben onu seviyordum başka bir olayını değil.
Bence kızlar hep burada kaybediyor statü uğruna hiç değer görmeyeceği adamların kollarına bırakıyor kendini ve sonuç hüsran
O yüzden evlilik kadınlars zulüm erkeklere cennet gibi hissettiriyor
Ya önemli olan çabalaması değil mi sence de?
Asgari ücret cidden umrumda değil.
Sonuçta bizim çocukların da paraya ihtiyacı olacak.
Sağol teşekkürler, yok ya ben o anlamda sormadım ki bu çocuğun statüsü yüksek ne kadar iyi diye değil işte ne düşünür bunu merak ettim sadece söyledim zaten bişe demedi.
Bugün sıkıntı olmaz zaten o işler ilerlerse görürsün. Ama bir kaptanla beraber olacağıma ömür boyu bekar gezmeyi tercih ederim 🙂 sen bana bakma için rahatsa devam et
://
İçime kurt düşürdün.
Ne bekliyordun ki.
Her insan böyle mi
Konu insanlar değil. Konu herkes dengiyle mutludur.
Oke o zaman benle işi ne dengini bulsun
Estağfurullah, içinden ne geçiyorsa onu yap. Ben sadece gerçeklerden bahsettim.
Bana bugün adriana lima evlilik teklifi etse yemin ediyorum kabul etmem. Kendimi küçük düşürtemem kusura bakmasın. 😄
Anesteziden sac ekimine gecip dubai arap ülkelerinde 2-3 aylık çalışmaya gidicem de
Anestezi okuyanlar saç ekimi yapıyormus ne alaka cidden lan
Askım ben anesteziden yeni mezun oldum sakın okuma pişmanlık özler seni amele gibi kullanıp asgari veriyor bu yıl atama desen 90 üstü aldı bence sakın okuma pişman olursun ben Şu an beyaz yakadayım öyle düşün yeni mezun olarak ayrıca anestezi okuduğun da sac ekimi sertifika ve egitimi almak daha kolay oluyır
Bence doğuruyu söyle hep kendin olmaktan korkma herkesin kusurları vardır utanma yani
Sevişmek için buluşcak senle haberin olsun
Neden utanıyorsunuz
Dürüst ol yav
Deden dedennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı