Soru açık ve net.
Yapay zeka teknolojilerine yenik düşmemek için ne yapalım?
Soru açık ve net.
Yapay zeka teknolojilerine yenik düşmemek için ne yapalım?
tasarımcı olabilirsin. kullanıcı arayüzü, 3d modeller, web sitesi şablonları ya da daha grafik odaklı illustrastion veya photoshop programları ile ürün etiketleri, ürün kolileri, tanıtım için broşürler, dijital reklamlar için görseller tasarlayabilirsin.
video editörü olabilirsin; çok bilgim olmadığından alt alanlarını detaylandıramıyorum.
yazılım geliştirebilirsin, tarayıcı eklentileri, sunucu taraflı programlar, amaca yönelik botlar, özel api'ler, yönetim araçları, native programlar, blockchain için akıllı kontratlar ve daha sayabileceğim pek çok şey.
hepsini de evde öğrenebilir ve uygulayabilirsin. bunları bilmek yetmiyor ama, kendini pazarlamayı da bileceksen, müşteriye gıcık olup başından savmayacaksın.
En kötü mesleği söylemişsin yapay zeka ilerde bu mesleği yok edecek zaten
@Nhejsikskknszk haklısın. kendi kendini programlamaya başladığı gün yazılım veya tasarım konusunda insana ihtiyaç kalmayacak. o gün gelene kadar geleceğin meslekleri hala bunlar.
Tabiki hayata bakışınıza bağlı ama mali müşavir olabilirseniz yapay zeka sizi işsiz bırakamaz ya da sadece iyi yetişmiş muhasebe elemanıda olsanız yeter nede olsa muhasebe otomasyonlarını da kullanacak bir operatör lazım
Cevap
10Cevap
Aman salla ya ne okursan oku bu devirden sonra atanamazsın torpilin yoksa en azından içinde kalmaz istediğin bölümü oku
Tessattıçı, demir ustası, elektrik tanmircisi, berber, terzi,
Mekatronik mühendisliği emin olabilirsin
Kafam basmaz onu da öğrenmeye.
Evde, ya da kurslarla falan öğrenilecek bi şeye de benzemiyor
esc olmak ölmeyen meslek
Türkiye de firin berber özellikle olur
Normalde Mesleğin ne?
Sade bi ofis işi
Yapay zeka çok geniş bir konu
üretim... sadecw üretim
Dijital üretim iyi olur bu devirde. Bazı "youtube eğitimcileri" basbas bağırıyor ya içerik üretin diye... onlara da pek inanamıyorum ama.
Yani youtubr çöplüğe döndü, herkes içerik üreticisi çıktı başımıza
Trader
Sağlık sektörü
Yapay zeka
Digital pazarlama
Yapay zeka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?