A101 de fazla iş yükü?

Merhaba 18 yaşındayım mecbur değilim çalışmaya kendi paramı kazanmak istedim ve hiç iş hayatına atılmadigim için görmek istedim ama iş şartları çok zorladi beni durmadan kasaya ben bakıyorum 3. günüm bitti bugün çöpleri indirip caddeden gecip oraya atip geri geliyorum durmadan kasaya mi bakayim ürün mü düzenleyeyim bir de 3 personel var biri çok kendini bişey sanıyo bugün mesela bir sürü kuyruk var gitmis odada oturuyo seslenince de bana laf sokuyo sen otururak yorulmuyo musun kasada dedi bende tersledim sustu nyse 2 3 kişi alıyo hepsini bana yönlendiriyo para kalmadı kasada diyorum ben kasayı acamam simdi diyo eee napicam diyorum bilmiyorum sor diyo soruyorum onlar da yok diyo allahtan müdürüm iyi de müdürün iyi olması yetmiyo ki ama da dün 1 bugün 2 sabah dükkan açıcakmışım anahtarı bana verdiler sabah 8 buçuktan akşam 9 buçuğa kadar full yapıcam bugün de 12 de gittim 9 buçukts çıktım benim için kasada durmak sıkıntı değil ama ben sadece 5 10 dk raf düzenliyorum o kadar bütünnn gün kasadayım baska personeli cagirinca bana surat yapiyo deliricem arkadaslar ne yapmaliyim sizce anneme de mahcup oldum o kadar evrak parasi verdik ama dayanamiyorum ki kasamda bugün açık çıkmış bir de

A101 de fazla iş yükü?