Güncellemeler
10 ay
Hiç girecek olan yok mu yaaa
AÖF Yaz okuluna girecek olan var mı nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar son bir haftada ne yapmalıyım? Geçmek için taktik verebilir misiniz
Cevap
1Cevap
Merhaba, ben geçmiş yıllarda girmiştim ama yardımcı olayım size. Üniteleri full okuyup tekrar edin yani zaten 8'er ünite oluyor. Günde 1 ünite tekrar etseniz yeterli olur ortalama olarak.
6 gün var o kadar zamanım yok
O zaman 1 gün 2 tane, diğer günler 1'er tane. Benim öyle yaptığım çok oldu
Senin yaz okulumuydu bir uygulama var çıkmış sorular var ona çalışsam yeterli olmaz mi
Uygulamanın adı AÖF soru
Evet, Anadolu Üniversitesi mezunuyum yani çıkmış sorular fayda sağlar ama yeterli olmayabilir çok daha iyi not alabilmeniz için.
Daha eskisi gibi çıkmıyorda sorular
Evet ondan dedim çok az çıkıyor oradan
Sağ ol her şey için teşekkürler
Ne demek, rica ederim :)
🤍🤍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Yaz okulu ne güzel bir fırsat değil mi, tebrik ederim seni bu azmin için! 🎓 AÖF derslerine hazırlanırken, son hafta genelde önemli noktaları tekrar etmeye odaklan. Ders notlarını elden geçir, daha önce çıkmış sorular çözmeye çalış. Eğer kavrayamadığın konular varsa, bu son haftada biraz daha üzerine düşebilirsin.
Ders çalışırken dikkatini dağıtan şeylerden uzak dur ve kısa aralar vermeyi unutma. İyi bir uyku da olmazsa olmaz, sağlıklı bir zihinle sınava hazırlanmak işini kolaylaştırır. Bol şans diliyorum sana, başarı seninle olsun! 🌟